Taxatie in Edam

Denk je erover om een woning te kopen en ben je benieuwd hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Of moet je een erfenis afhandelen? Dan heb je een officieel taxatierapport nodig. Bij Van Overbeek Makelaars Edam helpen we je daar graag bij. Al ruim 50 jaar verzorgen onze erkende taxateurs taxaties in Edam. 

Omdat we al zo lang in de regio werken, is de kans groot dat je woning al eens eerder door ons is getaxeerd. Kies daarom ook nu weer voor een taxatierapport van een ervaren taxateur van Van Overbeek Makelaars. 

Reden voor een officieel taxatierapport

Er zijn verschillende situaties waarin je een officieel taxatierapport nodig hebt: 

  • Het aanvragen van een nieuwe hypotheek.
  • Het aanpassen of verhogen van je huidige hypotheek.
  • Een scheiding. 
  • Het afhandelen van een erfenis. 
  • Aanpassing risicoklasse schuld marktwaarde verhouding

Wil je weten hoeveel je huidige woning waard is? Zodat je weet of een verhuizing een mogelijkheid is, of omdat je benieuwd bent naar de overwaarde van je woning? Dan is een officiële taxatie niet nodig. Je hebt dan genoeg aan een waardebepaling. Bij Van Overbeek Makelaars komen we graag bij je langs voor een gratis waardebepaling. 

Taxatie in Edam door een erkende taxateur

Bij Van Overbeek Makelaars zijn alle taxateurs verbonden aan het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Dat betekent dat je met het taxatierapport bij alle geldverstrekkers terechtkunt. Een taxatierapport ontvang je altijd binnen 72 uur, waardoor je snel kunt schakelen. Dat is het grote voordeel van Van Overbeek Makelaars. Je hoeft nooit lang te wachten om het rapport in handen te krijgen.  

Heb je een taxatierapport nodig? Maak dan vandaag nog een afspraak. Dat kan door onderstaand contactformulier in te vullen of te bellen naar ons kantoor. Twijfel je nog of je wel een taxatie nodig hebt? Vraag het ons dan. We helpen je graag verder. 

Gratis waardebepaling 

Ben je benieuwd voor welke prijs je jouw woning te koop kan zetten? Dan heb je een waardebepaling nodig. Ook daar helpen we je bij Van Overbeek Makelaars graag mee. Doordat we een lokale makelaar zijn, weten we wat er speelt in de markt. We komen dan ook graag bij je langs om te beoordelen wat je huis waard is. Vul ons formulier in voor een afspraak. 

Taxatie nodig?

Kies voor een erkend en gecertificeerd taxateur en ontvang binnen 72 uur een officieel NWWI taxatierapport dat geschikt is voor alle geldverstrekkers.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.