Op zoek naar een huis in Hoorn of West-Friesland?

Kijk dan onderstaand in het aanbod van de te koop staande woningen in de regio Hoorn. Wonen op het platteland of in de stad? In West-Friesland is alles mogelijk. Wij hebben woningen te koop in o.a. Hoorn, Midwoud, Abbekerk, Oosterblokker, Grootebroek, Stede Broec, Bovenkarspel en Andijk.

Trots op ons waarderingscijfer

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Staat jouw droomhuis er niet bij?

Staat jouw droomhuis er op dit moment niet bij? Vul dan een woonwensformulier in en ontvang als eerste het nieuwste woningaanbod in uw mail. Of vraag een gratis verhuisadviesgesprek aan en ontvang tips van de makelaar over het kopen van een huis.

Met twee vestigingen in West Friesland durven wij wel te zeggen dat wij dé lokale makelaar van West Friesland zijn. Zowel aan de Lepelaar 3  in Hoorn als in het prachtige pand aan de hoofdstraat 215 in Bovenkarpel zie je makelaars die alles weten over de regio West Friesland. En nog belangrijker: zij spreken de taal. Dus heb je vragen over de regio, loop dan gewoon eens binnen bij een van onze vestiging! Bellen of mailen mag natuurlijk ook.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.