Huis gevonden in de regio Purmerend? Neem een aankoopmakelaar mee!

Heb je een huis bezichtigd dat voldoet aan jouw wensen? Neem dan voor de tweede bezichtiging een aankoopmakelaar mee. Een aankoopmakelaar let op andere dingen dan waar jij op let en bekijkt het met een professionele blik. Als lokale aankoopmakelaar uit Purmerend weet hij als geen ander wat jouw woning waard is. Hij kent de regio en weet precies wat er allemaal speelt.

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Een aankoopmakelaar is er voor jou!

Een aankoopmakelaar komt op voor jouw belangen en kent de regio Purmerend al 50 jaar lang door en door. Hij weet wat de marktwaarde is van de huizen in de regio Purmerend. Betaal daarom nooit teveel voor je woning en bespaar met een aankoopmakelaar. Als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod? Vul dan hier je woonwens in en je ontvangt – zodra er een woning in de verkoop komt die aan je wensen voldoet – een mailtje.


Ervaar ook de voordelen van een Van Overbeek Aankoopmakelaar
Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend verhuisadviesgesprek. Tijdens dit gesprek vertelt onze makelaar waar je op dient te letten bij het kopen van een huis. Je ontvangt allemaal tips over het kopen van een woning. Wel zo handig, want het kopen van een huis doe je niet iedere dag. Kom gerust eens langs of neem vrijbljvend contact op met Edwin of Gerard. .


Kies voor een aankoopmakelaar uit Purmerend!
Kies voor een aankoopmakelaar die je ontzorgt bij de aankoop van je droomhuis. Het is tenslotte één van de belangrijkste aankopen van je leven. Een huis kopen doe je niet, wij wel!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.