Ontdek de Huizenjacht Inzicht Dag – Jouw weg naar de perfecte woning

Ben jij op naar een andere woning? Dan is de Huizenjacht Inzicht Dag jouw weg naar de perfecte woning! Op zaterdag 21 september nodigen wij je uit om deel te nemen aan een unieke gelegenheid die je niet mag missen.

Doe de kopercheck!

Ieder hypotheekadvies is uniek. Of je nu start of doorstroomt op de woningmarkt. De Hypotheekshop heeft voor ieder moment in je leven een duidelijk verhaal.

Waarom deelnemen aan de Huizenjacht Inzicht Dag?

Omdat we begrijpen dat het vinden van een huis geen eenvoudige taak is. Het begint met het hoopvol zoeken naar een geschikte woning en het hopen dat je een kans krijgt voor een bezichtiging. In de huidige markt is overbieden eerder regel dan uitzondering, waardoor de vraag ontstaat: wat is de juiste prijs?

Maar maak je geen zorgen! Ons deskundige team staat klaar om jou door dit uitdagende proces te begeleiden en je te voorzien van waardevol inzicht.

Tijdens de Huizenjacht Inzicht Dag krijg je de kans om:

Inzicht te krijgen in het koopproces van een woning.Te ontdekken hoe je jouw ideale huis kunt vinden en aanschaffen.Je optimaal voor te bereiden op een vlotte en succesvolle aankoopervaring.Een bredere kijk te krijgen op welk type woning het beste bij jou past.Inzicht in de huidige woningmarkt

Maar dat is nog niet alles!

Onze makelaars vertellen je ook graag hoe je toegang kunt krijgen van hét aankoopsysteem. Een tool die je niet wilt missen als je op zoek bent naar een (andere) woning.
In deze tool kun je exact aangeven wat jouw wensen zijn voor de woning door bij elke criteria  aan te geven hoe belangrijk je deze vindt. Zo ontvang je een helder overzicht van het actuele aanbod inclusief de plus- en minpunten. Maar ook de goede matches die niet aan alle eisen voldoen, laten we gewoon aan je zien. Zo mis je niks!

Voordelen van onze unieke aankooptool

De beste matches specifiek voor jouDirecte alerts voor de best passende woning(en)Grotere kans dat jij als één van de eerste kan bezichtigen

Dus waar wacht je nog op?

Laat je eens goed voorlichten over de woningmarkt door onze experts. Want het kopen van een huis is een belangrijke beslissing die je niet elke dag neemt. Maak vandaag nog een afspraak voor de Huizenjacht Inzicht Dag en zet de eerste stap naar jouw droomhuis! Wij kennen jouw regio. Al ruim 50 jaar lang.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Mis deze unieke kans niet

Aarzel niet langer en maak nu jouw afspraak voor de Huizenjacht Inzicht Dag! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.