Huis gevonden in de regio West Friesland? Bespaar duizenden euro’s!

Neem een aankoopmakelaar mee naar de bezichtiging. Een makelaar kijkt namelijk anders naar de woning dan jij. Een aankoopmakelaar beoordeelt de woning aan de hand van zijn professionele kennis. Hij weet wat een reële waarde is van de woning en als lokale aankoopmakelaar uit West-friesland weet hij hoe jouw woning in de markt ligt. Zo betaal je nooit teveel!

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?

Dit vertelt Remko Koster je graag in een persoonlijk verhuisadviesgesprek. Tijdens dit gesprek ontvang je allerlei tips en tools met betrekking tot het kopen van een huis. Of je nu met of zonder makelaar wilt kopen, ons advies is gratis! Je bent van harte welkom op de Hoofdstraat 215 in Bovenkarspel.


Als eerste op de hoogte van het nieuwste aanbod?
Dat kan! Vul dan nu ons woonwens formulier in waarbij je kunt aangeven aan welke wensen je woning moet voldoen. Als er een woning in de verkoop komt die voldoet aan jouw wensen ontvang je als eerste een mailtje! Juist nu is het belangrijk, in de huidige woningmarkt, dat je snel op de hoogte bent van het nieuwste aanbod. Maak daarom nu je woonwens aan ons kenbaar! Dan helpen wij jouw je droomhuis vinden.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.