“Tim’s enthousiasme sprong eruit”

Peter en Mieke Bouwman uit Hoorn kijken met een goed gevoel terug op de verkoop en aankoop van hun woningen in Hoorn. Alle drie met hulp van Tim Jansen van de vestiging Hoorn.

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

“Na het overlijden van mijn vader, benaderden we Tim en enkele andere makelaars voor de verkoop van de ouderlijke woning in Hoorn. Een goed onderhouden vrijstaand pand, maar wel gedateerd. Tim was de enige die de potentie zag. Zijn enthousiasme sprong eruit. Hij kwam met een helder advies en benaderde zelf enkele kandidaten uit zijn portefeuille. Met succes. Op maandag zou de woning op Funda komen, maar op zondagavond kregen we al een definitief eindbod.

Gedrevenheid

De verkoop van ons eigen huis is ook door Tim gedaan. De vraagprijs was ambitieus, maar niet irreëel, want onze woning staat op een gewilde plek in Hoorn. Op advies van Tim organiseerden we twee bezoekersmiddagen en dit pakte goed uit. Binnen twee weken was onze woning verkocht.

Tussendoor hebben we zelf ons nieuwe huis aangekocht met hulp van Tim. Deze woning wilden we heel erg graag, maar er was een bezoekersdag gepland. Tim heeft toen met de verkoopmakelaar geregeld dat wij eerder mochten kijken en een bod konden uitbrengen. Ook nu kwam zijn gedrevenheid naar boven. Ondanks dat hij wist dat er meer belangstelling was, heeft hij wél onderhandeld over de prijs. Dat was best spannend, maar we kwamen uit op een eindbod waar alle partijen tevreden mee zijn.”

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.