“Het contact met Daan was altijd direct, snel en nuchter”

Meteen bij het kennismakingsgesprek op kantoor van Van Overbeek Makelaars was het contact met Daan Wubs goed. Omdat ik alleen een huis aankocht, was ik niet alleen op zoek naar aankoopbegeleiding, maar heb ik ook aangegeven op zoek te zijn naar een kritische sparringspartner..

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Meteen bij het kennismakingsgesprek op kantoor van Van Overbeek Makelaars was het contact met Daan Wubs goed. Omdat ik alleen een huis aankocht, was ik niet alleen op zoek naar aankoopbegeleiding, maar heb ik ook aangegeven op zoek te zijn naar een kritische sparringspartner. Dat is gelukt, en is in deze woningmarkt erg nuttig gebleken.

Het contact met Daan was altijd direct, snel en nuchter. Er werden duidelijke afspraken gemaakt (en nagekomen) en hij gaf gevraagd en ongevraagd reële (maar niet altijd leuk om te horen) adviezen. Zijn kennis van de lokale woningmarkt en de omgeving heeft mij enorm geholpen om te zoeken in een voor mij onbekende woonplaats. Tijdens het hele traject gaf het mij een stuk zekerheid om met een professional als Daan te mogen samenwerken.

Met veel plezier kijk ik terug op de fijne samenwerking, en de altijd oprechte glimlach en positieve insteek van Daan. Zijn persoonlijke benadering en inlevingsvermogen heeft ook op de momenten dat ik toch erg ongeduldig werd, geholpen om het hoofd koel te houden. Ik ben erg blij met het eindresultaat, en ben niet van plan om snel te verhuizen. Maar mocht het toch nodig zijn weet ik wie ik ga bellen.

Door Vera Hilbrink uit Enkhuizen

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.