“De koper liep op de kermis”

“Toen we het huis van mijn moeder in Lutjebroek mochten verkopen, hebben we meerdere makelaars uitgenodigd. Met Remko hadden we een fijn gesprek. Hij is eerlijk en to the point. Geen man van gladde praatjes. Bovendien komt hij ook uit deze omgeving en dat spreekt ons aan. De keus voor hem was dus snel gemaakt.”

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

“Het weekend voordat de woning op Funda kwam, was de jaarlijkse kermis. Remko raadde mij aan om vooraf op Facebook aan te kondigen dat het huis in de verkoop zou komen, want daarover praat men graag met elkaar. Dat gold ook voor de uiteindelijke koper, want die hoorde op de kermis dat het huis van mijn moeder te koop kwam. Binnen drie weken was de woning verkocht. Sneller dan ik had verwacht. Het huis moest toch behoorlijk worden opgeknapt en stond te koop in een hogere prijsklasse. Toch is het voor een prima prijs verkocht.

Dit najaar wilden we ons eigen huis verkopen en zat Remko aan onze keukentafel in Bovenkarspel. Toen we hier vier jaar geleden introkken, hebben we de woning helemaal gestript en opgeknapt. Nu verwachtten we wel dat het snel verkocht zou worden, maar wij waren toch verbaasd over de grote belangstelling. Remko kwam met een goede strategie. Hij stelde voor om twee verkoopochtenden te organiseren. Daar kwamen 24 mensen op af en 8 kijkers deden een bod. Uiteindelijk is het huis ver boven de vraagprijs verkocht.”

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.