De meest verkopende makelaar in de gemeente Purmerend

Zowel in 2022 als in 2023 is Van Overbeek Makelaars Purmerend de best verkopende makelaar in de gemeente Purmerend. En ja, daar zijn we best wel trots op!

Een cijfer om trots op te zijn!

Gratis waardebepaling

Direct weten wat jouw woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis waardebepaling en weet direct wat je woning waard is. Wel zo makkelijk als je overweegt om je woning te verkopen!

Al ruim 50 jaar dé makelaar voor Purmerend en omgeving 

Onze expertise en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij precies weten hoe we jouw woning snel en tegen de beste prijs kunnen verkopen. Dus als je je huis wilt verkopen, kies dan voor Van Overbeek Makelaars Purmerend. Grote kans dat wij jouw woning al eens verkocht hebben of precies weten hoe we dit voor jou kunnen doen. Ons team van toegewijde professionals staat klaar om je te begeleiden door het hele verkoopproces, van de eerste waardebepaling tot de uiteindelijke overdracht. Bij ons ben je verzekerd van persoonlijke aandacht, deskundig advies en een resultaatgerichte aanpak. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek waarom zoveel mensen in Purmerend kiezen voor Van Overbeek Makelaars Purmerend.

Ook je huis verkopen?

Start dan bij Van Overbeek Makelaars. Plan een gratis waardebepaling in en wij komen bij je thuis. Alleen dan kun je echt een reële waarde aangeven. Ieder huis is tenslotte uniek.
En als we dan bij je thuis zijn geven we je graag tips over hoe je het beste je huis kunt verkopen. Gratis en voor niets en met informatie waar je een goede afweging mee kunt maken of je wilt gaan verhuizen of blijven wonen.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.