Taxatie in West-Friesland

Heb je een taxatie in West-Friesland nodig? Omdat je binnenkort een nieuwe hypotheek gaat afsluiten? Of in scheiding ligt en ook een koophuis hebt? Dan helpen we je bij Van Overbeek Makelaars graag. Onze ervaren taxateurs komen graag bij je langs.

Taxateurs met ervaring

Wist je dat we in de afgelopen 50 jaar al veel woningen in de regio taxeerden? Denk aan woningen in Lutjebroek, Grootebroek, Bovenkarspel, Enkhuizen maar ook heel veel andere plaatsen in West-Friesland. De kans is daarom best groot dat we jouw woning al eerder onder de loep namen. Ga daarom ook nu weer voor de expertise van de ervaren taxateurs van Van Overbeek Makelaars voor de taxatie van jouw woning. 

Wanneer heb je een officieel taxatierapport nodig?

Om de waarde van je woning te bepalen is een officieel taxatierapport dus niet noodzakelijk, maar wanneer nodig je een erkend taxateur dan wel uit? Dat zetten we hieronder graag voor je op een rijtje.

Als je jouw hypotheek wilt aanpassen of verhogen. Als je een nieuwe hypotheek wilt afsluiten.Bij een scheiding. Voor het afhandelen van een erfenis. Aanpassing risicoklasse schuld marktwaarde verhouding.

In alle bovenstaande situaties kan het nodig zijn om een erkend taxateur voor een taxatierapport te benaderen. Wil je alleen weten hoeveel je huidige woning nu waard is? Omdat je wilt weten hoeveel overwaarde je hebt, of omdat je overweegt om je woning te verkopen? Dan is een taxatie niet nodig. Je hebt dan aan een waardebepaling genoeg. Als ervaren makelaar komen we graag voor een gratis waardebepaling bij je langs. 

Gratis waardebepaling 

Overweeg je om je woning te verkopen, maar wil je eerst graag weten wat de verkoopprijs kan worden? Of ben je om een andere reden benieuwd naar de overwaarde? Dan heb je een waardebepaling nodig. Bij Van Overbeek Makelaars werken we in de regio, waardoor we precies weten wat er speelt. Bel ons daarom voor een afspraak of vul ons formulier in zodat we voor een waardebepaling bij je langs kunnen komen. 

Taxatie in West-Friesland door een erkende taxateur

Wil je zeker weten dat je met het taxatierapport bij alle geldverstrekkers terechtkunt? Dan zit je bij Van Overbeek Makelaars helemaal goed. Al onze ervaren taxateurs zijn verbonden aan het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Ze voldoen aan strenge eisen en leveren een taxatierapport dat alle geldverstrekkers accepteren. En omdat we weten dat je een taxatierapport meestal snel nodig hebt, ontvang je hem bij ons altijd binnen 72 uur. Zo kun je altijd snel schakelen. 

Heb je een taxatierapport nodig? Maak dan vandaag nog een afspraak. Dat kan door te bellen naar ons kantoor of door onderstaand formulier in te vullen. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Twijfel je nog of je wel een taxatie in West-Friesland nodig hebt? Vraag het ons dan. We helpen je graag. 

Taxatie nodig?

Kies voor een erkend en gecertificeerd taxateur en ontvang binnen 72 uur een officieel NWWI taxatierapport dat geschikt is voor alle geldverstrekkers.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.