Grote Noord 104

1621 KL Hoorn € 375.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Locatie, Locatie, Locatie!!

Ontdek de unieke mogelijkheden van Grote Noord 104, gelegen op een strategische hoeklocatie aan dé winkelstraat van Hoorn. Deze casco winkelruimte van circa 80,6 m² bruto vloeroppervlakte biedt een ongeëvenaarde kans voor wie op zoek is naar winkelruimte die naar eigen wenst is in te richten. In de ruimte is reeds een nieuwe meterkast, nuts- en rioolaansluiting gerealiseerd.

Met zijn prominente zichtbaarheid en uitstekende ligging in het historische stadscentrum, trekt Grote Noord 104 moeiteloos de aandacht van voorbijgangers.

De directe omgeving wordt gekenmerkt door een levendige mix van winkels, restaurants en andere bedrijven, wat resulteert in een constante stroom van potentiële klanten voor de deur. Bovendien bevindt de winkelruimte zich op loopafstand van verschillende parkeermogelijkheden, wat de bereikbaarheid optimaliseert voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buiten de stad.

De grote raampartijen aan zowel de voor- als zijkant van het pand bieden niet alleen een overvloed aan natuurlijk licht, maar creëren ook een uitstekende gelegenheid voor opvallende etalages en productpresentaties, waardoor het potentieel van de ruimte optimaal benut kan worden.

Of u nu een startende ondernemer bent die zijn eerste winkel wil openen, of een gevestigde naam die zijn aanwezigheid in Hoorn wil versterken, de ligging van Grote Noord 104 biedt een unieke kans om uw winkel te laten floreren.

Wilt u eigenaar worden van winkelruimte? Neem dan contact op met ons kantoor.

Koopcondities

Vraagprijs:
€ 375.000,- kosten koper

Aanvaarding:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Koopovereenkomst:
Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Kadaster:
Kadastraal bekend als gemeente Hoorn Hoorn B 4601 A1.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bestemmingsplan Binnenstad”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming centrum-1 heeft met een functieaanduiding specifieke vorm van detailhandel – loketverkoop en horeca – horecagebied b. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Wetenswaardigheden:
– Grote Noord 104 te Hoorn betreft een Rijksmonument en maakt deel uit van beschermd stads- of dorpsgezicht.

– De oppervlakten zijn afgeleid van de tekeningen van Buro Ton Hol. De tekeningen zijn bedoeld om een indicatie van de bruto vloeroppervlakten te geven. Er kunnen kleine verschillen zitten tussen de vermelde oppervlakten en de feitelijke oppervlakten, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

– Een zogenaamde oudheids-, asbest en een niet zelf-bewoningsclausule zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars Hoorn V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Winkelruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakte object
80 m2
Toon meer