Lepelaar 3

Verhuurd 1628 CZ Hoorn € 135,- per m2 per jaar
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Direct langs de Provincialeweg is op zichtlocatie dit kantorencomplex gesitueerd. In het kantorencomplex is één kantoorunit voor verhuur beschikbaar. De kantoorunit heeft een bruto vloeroppervlakte (bvo) van circa 30 m² (inclusief opslag algemene ruimte en wachtkamer) gelegen op de tweede verdieping van de Cirkel office. Het kantoorgebouw is voorzien van een energielabel A, een representatieve centrale hal met liftinstallatie en collectieve toiletgroepen op elke verdieping.

De tweede verdieping bestaat uit 12 kantoorunits waarvan 1 kantoorunit als gezamenlijke wachtkamer is ingericht. De medehuurders op de tweede verdieping hebben voornamelijk zorg gerelateerde beroepen (rekening gehouden met geluidsoverdracht).

Locatie
De locatie is uitstekend bereikbaar middels openbaar en eigen vervoer. Het NS-station Hoorn-Kersenboogerd ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van het kantorencomplex en parkeren is mogelijk op het afgesloten gemeenschappelijke parkeerterrein, wat bestaat uit ruim 30 parkeerplaatsen welke uitsluitend ter beschikking staan voor huurders en hun bezoekers. Voor de huurders is er ook een afsluitbare fietsenstalling.

Vloeroppervlakte
De kantoorunit heeft een bruto vloeroppervlakte (bvo) van circa 27,5 m² (inclusief opslag algemene ruimte en gebruik van de gezamenlijke wachtkamer).

Opleveringsniveau turn-key kantoorunit:
– systeemplafond met tl-armatuur;
– mechanische ventilatie;
– stoffering;
– regelbare radiatoren;
– screens;
– te openen ramen;

Bestemming:
Het object valt onder het bestemmingsplan Kersenboogerd en heeft als bestemming kantoor. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Huurcondities

Huurprijs voor kantoorunit a 30 m² bvo bedraagt € 337,50 per maand eventueel te vermeerderen met btw.

Servicekosten inclusief voorschot G/W/L: € 32,- / m² / jaar exclusief btw.

Huurbetaling: Per maand vooruit

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn: In overleg.

Opleveringsniveau: In overleg.

Datum van oplevering: In overleg (kan spoedig).

Zekerheidstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 135,- per m2 per jaar
Huur BTW belast
Nee
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Oppervlakte object
30 m2
Toon meer