Neutronweg 3-3a

Verhuurd 1627 LG Hoorn € 13.000,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt Neutronweg 3 en 3a, Anodeweg 1a Hoorn aan:

Ondernemers opgelet. Dit representatieve bedrijfscomplex, met een bruto vloeroppervlakte (bvo) van circa 2.190 m² (2.117m² vvo), is naar verwachting medio maart 2024 beschikbaar voor verhuur. Het complex is oorspronkelijk gebouwd rond 1978 en is het afgelopen decennium gemoderniseerd. Op het recentelijk gerevitaliseerde bedrijventerrein Hoorn 80 is het aanbod van beschikbare bedrijfscomplexen met kraanbanen voor verhuur beperkt.

Het bedrijventerrein Hoorn 80 heeft een goede verbinding met de Provinciale weg met aansluiting op Rijksweg A7, het woongebied van gemeente Hoorn en de dijk Enkhuizen – Lelystad. De bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer (busverbinding) is goed en heeft voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het object.

Het bedrijfscomplex is gebouwd op een perceel van 4.114 m2. Onderscheidend element zijn de volgende geïnstalleerde bovenloopkranen :

5 x 3.2 ton ABUS 2006

Met deze uitstekende faciliteiten is dit bedrijfscomplex niet alleen functioneel voor met name constructiebedrijven, maar straalt het ook professionaliteit uit. Maak jouw bedrijf klaar voor de toekomst en plan nu een bezichtiging.

Metrage (verhuurbaar vloeroppervlakte, begane grond)

Kantoorruimte circa 213 m² vvo
Bedrijfsruimte circa 1.769 m² vvo, onderverdeeld in een tweetal bedrijfshallen (met lichtstraten, vrije hoogte hoogste punt circa 7,6m1) ter grootte van circa 1.269m² tezamen en een tweetal werkplaatsen (groot circa 248 m² resp. 251m²)
Verkeersruimte circa 68,4 m² vvo
Toilet-, facilitaire-, techniekruimte 67,0 m² vvo

Ten aanzien van de nadere indeling verwijzen wij naar aangehechte plattegrondtekeningen met meetcertificaat.

Wetenswaardigheden:
– Recent zijn de kantoorruimten gemoderniseerd;
– Energielabel B;
– Diverse toiletgroepen;
– Uitstekende parkeergelegenheid aan de voorzijde;
– Verwarming middels CV ketel met radiatoren en heaters;
– Vijftal overheaddeuren;
– Gevels opgetrokken uit damwandprofiel gevelbeplating (deels aluminium, deels kunststof rabatdelen), op een
gemetselde borstwering;
– Houten kozijnwerk met dubbel glas;
– De vloeren zijn in beton uitgevoerd (de betonnen vloeren van de bedrijfshallen zijn niet onderheid);
– Milieucategorie tot maar liefst 5.1;
– Eventueel te huren met het aangrenzende bedrijfscomplex Anodeweg 1 Hoorn (groot circa 2.365m² bvo/ 5.932m²
perceel).

Graag leiden wij je rond op locatie.

Huurcondities

Verwachte aanvaarding:
Medio maart 2024

Huurprijs:
€ 13.000,- exclusief btw per maand.

Huurovereenkomst:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Huurtermijn:
In overleg, voorkeur 5 + 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexering:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Zekerheidstelling:
Waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Consolidatieplan Bedrijventerreinen”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijf heeft met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 5.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Hoorn.

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Kadaster:
Gemeente Hoorn, Sectie G, nummer 1106, groot 4.114 m2.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 13.000,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978
Oppervlakte object
2.190 m2
Label
B
Einddatum
1 September 2032
Toon meer