Overspoor 70A

1688 JH Nibbixwoud € 650,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op bedrijventerrein A7 West, op de grens van Wognum en Nibbixwoud is dit nieuwbouwproject gerealiseerd. Het project omslaat in totaal 14 bedrijfsunits variërend van circa 100 m² bruto vloeroppervlakte (bvo) tot circa 125 m², verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Het unieke van dit nieuwbouwproject is de bijzondere architectuur en dan met name de in het oog springende kopgevel. De bedrijfsunits zijn op traditionele wijze gebouwd en de gevels zijn opgetrokken uit metselwerk. De duurzaamheid en energiezuinigheid stond bij de realisatie van het project hoog in het vaandel. Kenmerkend aan het nieuwbouwcomplex zijn de royale puien met elektrische overheaddeuren en separate loopdeuren.

Bedrijventerrein A7 west is gelegen in het dorp Nibbixwoud in de gemeente Medemblik. Het terrein heeft een oppervlakte van ongeveer 43 hectare en biedt ruimte aan zo’n 46 bedrijven in verschillende sectoren. Het bedrijventerrein ligt zoals de naam al aangeeft direct aan de rijksweg A7 (met verbinding naar de randstand en het noorden van Nederland), waardoor het goed bereikbaar is met de auto en bus (op loopafstand). Tevens is het terrein ruim van opzet en het goede vestigingsklimaat wordt gewaarborgd door het parkmanagement.

Voor meer informatie over de bedrijfsunits kunt u contact opnemen met ons kantoor of kom langs voor een kop koffie!

Kenmerken:
– Gevlinderde en onderheide betonvloer;
– Vloerbelasting 1.000 kg/m2 voor de begane grondvloer en circa 250 kg/m2 voor de betonnen verdiepingsvloer;
– Overheaddeuren met een hoogte van 3,5 meter;
– Zeer goede vloer, gevel- en dakisolatie;
– Eigen parkeergelegenheid;
– Separate inloopdeur;
– Raampartij in gevel 1e etage;
– Toiletvoorziening;
– Airconditioning;
– Multifunctioneel gebruik.

In overleg kunnen de bedrijfsunits door huurder zelf worden ingericht, maar verhuurder is bereid om te investeren in de bedrijfsunit. Logischerwijs wordt deze investering verdisconteerd in de huurprijs.

Huurcondities

Huurprijzen:
– Overspoor 70A – verhuurd;
– Overspoor 70B – verhuurd;
– Overspoor 70C: € 775,- per maand excl. BTW (opleverstaat turn-key);
– Overspoor 70D: € 775,- per maand excl. BTW (opleverstaat turn-key);;
– Overspoor 70E: verhuurd;
– Overspoor 70F: € 650,- per maand excl. BTW (opleverstaat casco);
– Overspoor 70G: verhuurd;

Servicekosten: € 37,50 per maand excl. BTW

Huuringangsdatum: In overleg (kan spoedig).

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: In overleg.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Medemblik valt het perceel binnen het bestemmingsplan Bedrijventerreinen. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijventerrein heeft, geschikt voor kantoren, dienstverlenende berdrijven en bedrijven tot en met categorie 3.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Medemblik.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 650,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakte object
100 m2
Toon meer