Signaal 84

1446 XA Purmerend € 10.445,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Te huur op bedrijventerrein Baanstee Oost te Purmerend: een representatieve bedrijfshal met luxe kantooretages – totaal 1.294 m² BVO – gelegen op 1.850 m² eigen grond aan het Signaal 84 te Purmerend.

Locatie & bereikbaarheid:
Het pand ligt aan de doorgaande weg en is zeer goed bereikbaar. Op de hoek is de entree partij met een voorname uitstraling. Aan de voor- en zijkant zijn 23 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig en aan de achterzijde bevinden zich 3 grote overheaddeuren voor het laden en lossen. Er is voldoende manoeuvreerruimte.

Grootte en indeling:
De bedrijfsruimte heeft een totale vloeroppervlakte van 578 m² (begane grond en eerste verdieping) en de kantoorruimtes op de begane grond, eerste en tweede verdieping hebben een totale vloeroppervlakte van 592 m².

Kantoorruimtes:
Begane grond 205 m² VVO: hal, mooie glazen trap, meterkasten, gang met aan weerszijde kantoor, 2 toiletten, archief-/serverruimte en noodtrappenhuis.

Eerste verdieping 197 m² VVO: trappenhuis, grote nog nader in te delen kantoorruimte, 2 toiletten, archief-/serverruimte en noodtrappenhuis.

Tweede verdieping 190 m² VVO: trappenhuis, grote nog nader in te delen kantoorruimte, 2 toiletten, archief-/serverruimte en noodtrappenhuis.

Het kantoor is luxe afgewerkt met systeemplafond/armaturen, wandgoot voor bekabeling en strakke wandafwerking, kortom: een geweldige plek om te werken!

Bedrijfsruimte:
Begane grond 326 m² VVO. De bedrijfshal is 6.50 meter hoog, L-vormig en voorzien van 3 grote elektrische overheaddeuren (4 x 4.40 meter). Verder 2 lichtstraten, 2 toiletten en vloerverwarming en de vloer heeft een vloerdruk van 2000 kg p/m².

De bedrijfsruimte op de eerste verdieping is 252 m² VVO.

Installaties:
– Elektrische installatie met een hoofdaansluiting van 3 x 80 amp.
– De kantoren zijn voorzien van kabelgoten met wandcontact dozen en geschikt voor bekabeling.
– Intercom installatie.
– State of the art super moderne alarminstallatie.
– De verwarmingsinstallatie wordt gevoed door de stadsverwarming.
– In de kantoren zijn de radiatoren voorzien van thermostaat knoppen en de bedrijfsruimte wordt verwarmd met vloerverwarming.
– Gebalanceerd ventilatie systeem.

Bij dit pand kan tevens Netwerk 129 te Purmerend gehuurd worden:

Dit prachtige moderne kantoor-/bedrijfscomplex is zeer hoogwaardig afgewerkt en de heldere lichtinval is erg plezierig. Gebouwd onder moderne architectuur.

Bruto vloeroppervlak: 520 m² begane grond en 245 m² entresol totaal 765 m² BVO.

Parkeren is mogelijk op eigen voorgelegen parkeerterrein: maar liefst 5 parkeerplekken beschikbaar.
Bedrijfsruimte (hoogte 7.5 meter) 275 m²
Bedrijfsruimte entresol 245 m²
Kantoorruimte begane grond 245 m²

Aan de voorzijde bevindt zich het zeer luxe kantoor met eigen entree en diverse kantoor units die gescheiden zijn door een glazen pui en moderne materialen.
De achterzijde is voorzien van 2 ruime overheaddeuren van 4 meter breed x 4.2 meter hoog en een separate loopdeur. Uitbreiding van de bedrijfsruimte is in overleg mogelijk. De vloerbelasting van de bedrijfsruimte bedraagt 1.500 kg/m². De lichtstraat zorgt voor veel licht in de bedrijfsruimte. De entresol is goed bereikbaar via een stalen trap en heeft goed licht via de pui.

Voorzieningen kantoor: Alarm, gescheiden dames- en heren toilet, systeemplafond met lichtplan, luchtbehandeling systeem, brandbeveiliging, radiatoren en een moderne pantry met de nodige voorzieningen.

Datum van oplevering:
In overleg.

Zekerheidsstelling voor huur:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 10.445,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Oppervlakte object
1.170 m2
Label
A+++
Einddatum
11 May 2032
Toon meer