Wolgalaan 2-48

1448 KT Purmerend € 191.450,- v.o.n.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

5 kantoorruimtes “Jacana” te Purmerend.

De bedrijfsruimtes zijn gesitueerd aan de Rotterdamhaven en de Wolgalaan in de bruisende wijk Weidevenne / Kop van West, nabij de snelweg A7 in Purmerend. Het centrum – maar ook scholen en openbaar vervoer – vind je op een steenworpafstand. Met een ligging op nog geen kwartier rijden vanaf Amsterdam en een half uur vanaf luchthaven Schiphol is dit een zeer goede locatie voor ondernemers en jouw bedrijf.

Start werkzaamheden ca. mei 2024.

Het complex en de kantoorruimtes;
Het gebouw is opgebouwd uit appartementen op de verdiepingen en heeft in de plint de kantoorruimtes gesitueerd. Het complex heeft een eigentijdse en duurzame uitstraling, waarbij veel aandacht is besteed aan architectuur en materialisatie. Het complex is opgebouwd uit metaal, metselwerk, glas, kunststof en composiet. Deze combinatie van materialen maakt het complex onderhoudsarm. De kantoorruimtes zijn optimaal gesitueerd ten opzichte van het tegenoverliggende groen en wandelgebied en heeft daarmee een fraai uitzicht. Dit geeft de kantoorruimtes optimaal comfort en een ruimtelijk gevoel.

De gevels bestaan uit metselwerk en composiet en zijn dus onderhoudsarm uitgevoerd. De kantoorunits zelf worden casco afgewerkt, maar kunnen uiteraard worden voorzien van vloerafwerking, wandafwerking, systeemplafond, led verlichting, verwarming, airconditioning, ventilatie en brievenbus. De indeling kan naar eigen inzicht wordt ingedeeld, uiteraard wel rekeninghoudend met de aanwezige installaties van onder andere de bovengelegen appartementen. Mercuur Bouw gaat graag met jou in gesprek over de mogelijkheden en de afbouw van jouw kantoorruimte.

Het gebouw voldoet aan de laatste (BENG) eisen en is dus een Bijna Energie Neutraal Gebouw.

Indeling en voorzieningen;
Alle kantoorruimtes hebben hun eigen entree, meterkasten en NUTS voorzieningen. De ruimtes zijn vrij in deelbaar, met dien verstande dat de aanwezige leidingkokers aan de wand en de leiding(kokers) tegen het plafond welke onderdeel zijn van het totale gebouw niet mogen worden aangepast of gewijzigd.

In overleg kunnen eventueel meerdere kantoorunits worden samengevoegd tot één grote kantoor unit. De kantoren zullen met de bovengelegen appartementen onderdeel gaan uitmaken van een Vereniging van Eigenaren (VVE). Deze VvE zal het gebouw zowel administratief als technisch beheren voor de gezamenlijke ruimtes. Het beheer van deze VvE zal worden ondergebracht bij een professionele partij.

Het Verkooptraject en voorwaarden;
De bouw van het complex zal starten zodra er voldoende (70%) kantoorruimtes zijn verkocht, de koop- en aanneemovereenkomsten zijn getekend door de kopers en de aannemer Mercuur Bouw de voorbereiding heeft opgestart. Het is mogelijk meerdere kantoorunits te kopen en eventueel samen te voegen, mits dit geen significante consequenties heeft voor de reeds afgegeven bouwvergunning, dit is ter beoordeling van de ontwikkelaar en de aannemer.

Het is mogelijk dat gedurende het uitwerkingstraject op last van de gemeente, NUTS bedrijven of vanuit constructief/technisch oogpunt er wijzigingen aan de constructie of installaties moeten worden gedaan welke invloed hebben op de verkoopprijs. Mocht dit leiden tot een prijsverhoging is de koper gerechtigd de koop- en aanneemovereenkomst te ontbinden.

De kantoorruimtes mogen alleen gebruikt worden overeenkomstig het geldende bestemmingplan van de gemeente Purmerend. De kopers zijn zelf verantwoordelijk voor de verkrijging van de benodigde vergunningen voor de bedrijfsuitoefening als mede de financiële zaken en middelen die hiermee te maken hebben.

Voor zover in deze (technische) omschrijving niet anders wordt bepaald, zijn op het werk van toepassing, als waren zij letterlijk in deze technische omschrijving opgenomen:

1. Het bouwbesluit.
2. De ter plaatse geldende voorwaarden, vastgesteld door de openbare nutsbedrijven.

De vraagprijs is bepaald op:
1. Kantoor 1 groot 48.8 m² € 209.500,- excl. btw
2. Kantoor 2 groot 48.9 m² € 202.950,- excl. btw
3. Kantoor 3 groot 51.6 m² € 210.950,- excl. btw
4. Kantoor 4 groot 41.3 m² € 192.950,- incl. 20 m² verhard buiten ruimte excl. btw
5. Kantoor 5 groot 42.9 m² € 191.450,- incl. 15 m² verhard buiten ruimte excl. btw

Betalingstermijnen;
De koper van de kantoorruimtes dient het gekochte te betalen in termijnen overeenkomstig onderstaand schema:
1e termijn bij passeren koop- aanneemovereenkomst 10% van de koopsom
2e termijn bij aanvangen van de werkzaamheden heiwerk 10% van de koopsom
3e termijn na het leggen begane grondvloer 10% van de koopsom
4e termijn na het leggen 1e verdiepingsvloer 20% van de koopsom
5e termijn dakbedekking aangebracht 10% van de koopsom
6e termijn kunststof gevelkozijnen geplaatst 15% van de koopsom
7e termijn wind en waterdicht (glas aangebracht) 10% van de koopsom
8e termijn meterkasten aangebracht 10% van de koopsom
9e termijn vóór 1e oplevering 5% van de koopsom

Grondwerk, bestrating en aanleg tuin;
De kantoorunits 4 en 5 zijn voorzien van een terras van straattegels en een deel met grind. Kantoorunit 5 heeft ook een plantenbak die bij oplevering is voorzien van grassen. De overige kantoorunits hebben een tegelpad naar de entree. Dit betreffende tegelpad behoort toe aan de openbare ruimte en is eigendom van de gemeente Purmerend.

Tegelwerk, sanitair, keuken en afbouw;
Zoals eerder in deze brochure al aangegeven worden de kantoorunits casco opgeleverd. Uiteraard is het mogelijk om dit door de aannemer van het werk (deels) af te laten bouwen. De kantoorunit wordt standaard opgeleverd zonder:
– Cementdekvloer en vloerafwerking
– Stukadoorswerk
– Verwarming
– Keuken
– Toilet en sanitair
– Electra c.q. verlichting (alleen lichtpunt, geen armatuur)
– (Af)schilderwerk
– Ventilatie unit (WTW)

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 191.450,- v.o.n.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024
Oppervlakte object
43 m2
Toon meer