De Corantijn 5957A

Verhuurd 1689 AN Zwaag € 3.400,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Thans zijn dit tweetal geschakelde casco bedrijfsunits voor verhuur beschikbaar gekomen. De bedrijfsunits zijn gelegen op een prominente zichtlocatie langs de recent verbrede en doorgetrokken Westfrisiaweg, op het goed geoutilleerde bedrijventerrein Westfrisia-Oost. Thans zijn de vergelijkbare nummers 57A en 59 tot één bedrijfsruimte samengevoegd, aanhuur van één unit behoort tot de mogelijkheden.

De gevels zijn grotendeels uit metselwerk met natuurstenen elementen en raampartijen opgetrokken hetgeen een representatieve uitstraling geeft. De units zijn verder voorzien van een tweetal elektrisch bedienbare overheaddeuren met separate loopdeuren. De bedrijfsruimte is circa 608 m² bruto vloeroppervlakte groot, verdeeld over de parterre (ca. 392 m² bvo) en eerste verdieping (ca. 216 m² bvo). Tevens heeft het bedrijfsverzamelgebouw waar de units van deel uitmaken de beschikking over een verhard mandelig parkeer- en manoeuvreerterrein.

Het bedrijventerrein Westfrisia kenmerkt zich door haar ruime opzet en via de N302 (Westfrisiaweg) heeft u een goede verbinding met Rijksweg A7, Amsterdam/Leeuwarden en via de dijk Lelystad/Enkhuizen verbinding met het oosten van het land. De bereikbaarheid met eigen vervoer is prima te noemen. Het object ligt op loopafstand van openbaar vervoer. Koop is bespreekbaar.

Huurspecificaties

Huurprijs unit 57A:
€ 1.700,- per maand excl. btw

Huurprijs beide units 57A en 59
€ 3.400,- per maand excl. btw

Servicekosten:
€ 0,10 per m² per maand exclusief btw

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar (korter is bespreekbaar)

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau:
In overleg

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming bedrijven heeft met bedrijven tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf
contact op te nemen met de Gemeente Hoorn

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 3.400,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004
Oppervlakte object
608 m2
Toon meer

Kaart