Jelle Zijlstraweg 45

Verhuurd 1689 ZX Zwaag € 1.500,- per maand
Uw makelaar voor dit object

Omschrijving

Jelle Zijlstraweg 45 te Zwaag

Ondernemers opgelet. Dit recent gebouwde representatieve bedrijfscomplex is in april 2019 opgeleverd en gunstig gesitueerd op het nieuwe bedrijventerrein Zevenhuis, direct nabij de recent verbrede Westfrisiaweg met een directe verbinding naar Rijksweg A7 en de dijk Enkhuizen – Lelystad.

Het recent uitgegeven bedrijventerrein Zevenhuis is ruim en groen van opzet, het goede vestigingsklimaat wordt gewaarborgd door het parkmanagement.

Het gebouw is ontwikkeld door 2 ondernemers die de bedrijfsruimten deels zelf in gebruik gaan nemen. De 2 bedrijfsruimten zijn zowel als geheel als separaat te huren. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van goede en duurzame materialen met energiezuinigheid hoog in het vaandel. Zo heeft het energielabel de kwalificatie A. Het bedrijfscomplex is sterk energiezuinig, CO2 neutraal, onder andere uitgevoerd met een warmtepomp en zonnepanelen. U kunt met uw bedrijf een duurzame start maken!

Jelle Zijlstraweg 45
Bedrijfsruimte ter grootte van circa 372 m² bvo, verdeeld over begane grond en eerste verdieping en heeft de beschikking over circa 4 parkeerplaatsen. De begane grond is ingericht als werkplaats (circa 159 m² bvo) uitgevoerd met een betonnen onderheide vloer met vloerverwarming (nuttige vloerbelasting circa 1500 kg/m²), overheaddeur en trapopgang naar eerste verdieping.

De eerste verdieping is thans nog in te richten als bijvoorbeeld kantoorruimte (circa 213 m² bvo) en beschikt tevens over sanitaire voorzieningen (circa 6 m²). De ruimte op de eerste verdieping zal in de huidige staat worden opgeleverd, echter is er ook een mogelijkheid om de ruimte ingericht te huren. In dat geval zal kantoorruimte hoogwaardig worden opgeleverd inclusief systeemwanden, plafonds en verlichtingsarmaturen.

Huurprijs Jelle Zijlstraweg 45 te Zwaag € 1.500,- excl. BTW per maand

Parkeerplek: € 100,- per twee parkeerplekken per maand.

Excl. water, elektra (via tussenmeters vast te stellen)

Schoonmaakkosten centrale hal, ramen en ad. € 3,- per m2 per jaar, exclusief btw .

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 1.500,- per maand
Status
Verhuurd
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Oppervlakte object
372 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen ons op funda met een 9,4