Jelle Zijlstraweg 45-47

1689 ZX Zwaag € 3.950,- per maand
Uw makelaar voor dit object

Omschrijving

Jelle Zijlstraweg 45 en 47 te Zwaag

Ondernemers opgelet. Dit recent gebouwde representatieve bedrijfscomplex is in april 2019 opgeleverd en gunstig gesitueerd op het nieuwe bedrijventerrein Zevenhuis, direct nabij de recent verbrede Westfrisiaweg met een directe verbinding naar Rijksweg A7 en de dijk Enkhuizen – Lelystad.

Het recent uitgegeven bedrijventerrein Zevenhuis is ruim en groen van opzet, het goede vestigingsklimaat wordt gewaarborgd door het parkmanagement.

Het gebouw is ontwikkeld door 2 ondernemers die de bedrijfsruimten deels zelf in gebruik gaan nemen. De 2 bedrijfsruimten zijn zowel als geheel als separaat te huren. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van goede en duurzame materialen met energiezuinigheid hoog in het vaandel. Zo heeft het energielabel de kwalificatie A. Het bedrijfscomplex is sterk energiezuinig, CO2 neutraal, onder andere uitgevoerd met een warmtepomp en zonnepanelen. U kunt met uw bedrijf een duurzame start maken!

Jelle Zijlstraweg 45
Bedrijfsruimte ter grootte van circa 512 m² bvo, verdeeld over begane grond en eerste verdieping en heeft de beschikking over circa 4 parkeerplaatsen. De begane grond is ingericht als werkplaats (circa 130 m² bvo) uitgevoerd met een betonnen onderheide vloer met vloerverwarming (nuttige vloerbelasting circa 1500 kg/m²), overheaddeur en trapopgang naar eerste verdieping.

Voorts bevindt zich op de verdieping circa 236 m² opslagruimte maar ook deze ruimte is nader in te delen.

Jelle Zijlstraweg 47
Deze naastgelegen bedrijfsruimte circa 546 m² bvo groot. Dit object is voorzien van dezelfde voorzieningen als de naastgelegen ruimten, de begane grond is circa 164 m² bvo en de eerste verdieping circa 362 m² bvo groot, onverdeeld met circa 120m2 kantoren, circa 236m2 opslagruimte en circa 20 m² dakterras en hier eveneens een royale en fraai afgewerkte toiletgroep.

Huurprijs Jelle Zijlstraweg 45-47 te Zwaag € 3.950,- excl. BTW per maand

Voor iedere bedrijfsunit zijn maximaal 4 parkeerplaatsen beschikbaar.

Excl. water, elektra (via tussenmeters vast te stellen)

Schoonmaakkosten centrale hal, ramen en ad. € 3,- per m2 per jaar, exclusief btw .

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 3.950,- per maand
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Oppervlakte object
907 m2
Toon meer

Kaart

Verkopers beoordelen onze prijs/kwaliteit op funda met een 9,4