John Kenneth Galbraithweg 0ong

1689 ZS Zwaag € 495.000,- v.o.n.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

“MODERNE BEDRIJFSPANDEN MET VOLUME EN EXPOSURE”;

ALGEMEEN:

Het project “Bedrijvenpark 1460” geeft ondernemers de kans om door te groeien; niet alleen in volume maar ook in exposure. Het project is afgestemd op de hedendaagse behoefte, zodat bedrijven zich kunnen (door)ontwikkelen. Tevens profiteert u bij nieuwbouw van vele voordelen, waaronder vrijstelling van de overdrachtsbelasting (10,4%), geen onderhoudskosten de komende jaren, de mogelijkheid tot aanpassingen naar eigen wens, en bent u goed voorbereid op de toekomst!

Het project biedt een scala aan mogelijkheden, met oppervlaktes van 313 m² tot en met 1.850 m² BVO, met en zonder laadkuil, en verschillende zichtlocatie die extra attentiewaarde beiden. Elke bedrijfshal beschikt over eigen parkeergelegenheid, ofwel direct bij de bedrijfshal of in de parkeergarage. De integrale benadering zorgt voor een juiste samenhang en een hoge ruimtelijke kwaliteit. Hierdoor ontstaat een juiste balans tussen functionaliteit en exposure van de bedrijven enerzijds, maar anderzijds ook met veel groen en een open karakter.

De bedrijfspanden zijn te koop vanaf 313 m² BVO tot 1.850 m² BVO met uitbreidingsmogelijkheden. De bedrijfshallen hebben met een bouwhoogte van circa 8,2 m¹ veel volume. Tevens onderscheidt het object zich in ruimtelijke kwaliteit met ruim voldoende manoeuvreerruimte en parkeerplaatsen op eigen terrein en in een centrale parkeergarage.
Het project wordt in 3 fasen gerealiseerd, waarbij fase 1 bestaat uit de verkoop van Blok E en F.

NEEM ALVAST EEN 360° KIJKJE VIA DE QR-CODE BIJ DE AFBEELDINGEN!!

PRIJSLIJST:
Bouwnummer Status Oppervlakte Koopsom
begane grond verdieping excl. BTW en V.O.N.

E1 beschikbaar 255 m² 58 m² € 535.000,-
E2 beschikbaar 255 m² 58 m² € 495.000,-
E3 beschikbaar 567 m² 102 m² € 935.000,-
E4 beschikbaar 552 m² 96 m² € 995.000,-

F1 beschikbaar 314 m² 50 m² € 686.000,-
F2 beschikbaar 408 m² 90 m² € 795.000,-
F3 beschikbaar 535 m² 95 m² € 935.000,-
F4 beschikbaar 334 m² 77 m² € 695.000,-

Alle prijzen zijn exclusief BTW en Vrij Op Naam

LOCATIE :
“Bedrijvenpark 1460” wordt gerealiseerd op het moderne bedrijventerrein “Zevenhuis” in Zwaag / Hoorn. Het bedrijventerrein Zevenhuis heeft een duurzame filosofie en zet in op de hedendaagse behoefte technologie en energiebesparingen. De ligging direct tegen de N307 en op 3 autominuten (zonder stoplichten) van de Rijksweg A7 (richting Amsterdam en Leeuwarden) zorgt voor een uitstekende uitvalsbasis. Daarnaast heeft het terrein veel “achterland” met Zwaag, Hoorn en Blokker (gemeente Hoorn heeft ruim 70.000 inwoners). Het is duidelijk zichtbaar dat ondernemers op dit terrein elkaar inspireren met prachtige architectuur en mooie bedrijfsconcepten. Met het terrein is ingezet op duurzaamheid en een hoge ruimtelijke kwaliteit. Het Multi Traffic Point voorziet met een grote diversiteit aan etablissementen en een tankstation voor de juiste voorzieningen voor een modern bedrijventerrein. Het terrein wordt beheerd door Parkmanagement Hoorn en is beveiligd met surveillance en een 24/7 cameratoezicht.

BOUW EN TECHNISCHE OMSCHRIJVIGING:

– Bouw met duurzame materialen en naar de hedendaagse bouwnormen;
– Bouwhoogte circa 8,2 m¹;
– Volledig geïsoleerd met hoge RC waardes;
– Gevlinderde betonvloer met een maximale vloerbelasting circa 2.000 kg/m²;
– Royale overheaddeur van circa 4 breed m¹ x 4,2 m¹ hoog;
– Bij de bouw worden kwalitatief hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen gebruikt, waaronder de scheidingswanden worden opgetrokken uit kalkzandsteen.
– Voorbereid op glasvezelaansluiting;
– Meer ruimte voor bedrijfsactiviteiten dan bedrijfsgebouwen in de Noordelijke rand van het bedrijventerrein Zevenhuis (Zevenhuis-Noord);

BIJZONDERHEDEN:
– Nieuwbouw en prijzen zijn vrij op naam exclusief omzetbelasting (geen overdrachtsbelasting).
– Bedrijfsruimten met volume en exposure;
– Goed bereikbaar, hoge vloerbelasting en duurzaam gebouwd;
– Parkeren op eigen terrein en gelegenheid in een centrale parkeergarage;
– Eenduidig bedrijvenpark met hoogwaardige en ruimtelijke opzet;
– Uitstekende ligging op het nieuwe bedrijventerrein “Zevenhuis” (Zwaag/Hoorn) nabij de A7.

Zorg dat u op tijd bent en informeer naar de beschikbaarheid en vraag een brochure op.

KADASTRAAL:
Kadastrale kenmerk bouwlocatie : gemeente Hoorn, sectie I, nummer 13561,13564, 13567, 13568

Duurzaamheid
Het pand is gebouwd met het oog op flexibiliteit en duurzaamheid. Het voldoet aan de hoge isolatie normen die in 2024 gelden voor verwarmde bedrijfsruimtes. Hierdoor kunnen de verwarmingskosten in de winter sterk worden gereduceerd en blijft het pand in de zomer langer koel. Het gebouw beschikt dan ook over een hoog energielabel.

BESTEMMING
Bestemmingsplan Zevenhuis. Dit perceel heeft de bestemming Bedrijventerrein met bedrijven tot en met categorie 3.2. De toegestane activiteiten zijn zichtbaar op het omgevingsloket en bij twijfel adviseren wij u contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

VERENIGING VAN EIGENAREN

De bedrijfsruimten worden uitgegeven in appartementsrechten. Erkamp Boot Willemsen Notarissen te Alkmaar stelt voor het pand een splitsingsakte op en er wordt de Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. De VvE verzorgt diverse financiële administratieve zaken zoals de verzekering.
De VvE zorgt ook voor het groot- en klein onderhoud en waarborgt daarmee de uitstraling van het gebouw. Wat resulteert in een langdurig waarde behoud van uw bedrijfsunit.
Binnen de VvE kunnen de kopers gezamenlijk het pakket van leveringen en diensten van de VvE samenstellen en daarmee het bedrag aan servicekosten bepalen.

Dit project wordt collegiaal verkocht door Van Overbeek Bedrijfsmakelaars en Raveel Bedrijfsmakelaardij.

Ondanks dat de tekst met zorg is samengesteld, zijn wij niet aansprakelijk voor onjuistheden in de tekst. Derhalve en kunnen er geen rechten aan deze tekst worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 495.000,- v.o.n.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakte object
313 m2
Oppervlakte perceel
17.307 m2
Label
A+++
Einddatum
8 August 2034
Toon meer