Ook Van Overbeek Makelaars houdt de instructies van de RIVM nauwlettend in de gaten.

In de makelaardij is er veel klantcontact. Wij schudden voorlopig geen handen, dit is uiteraard niet onbeleefd bedoeld maar een voorzorgsmaatregel.

In overleg met onze opdrachtgevers en belangstellenden kunnen er komende weken afspraken gemaakt worden voor bezichtigingen waarbij de adviezen vanuit het RIVM leidend zullen zijn.

Voor de bezichtigingen vragen wij aan de kijkers om de richtlijnen van de RIVM te respecteren en verzoeken wij iedereen om niet bij een woning te gaan kijken als zij zich grieperig voelen en/of verkouden zijn. Tevens vragen wij om met niet meer dan 2 personen naar de woning te komen voor bezichtiging.

Uiteraard gelden deze richtlijnen ook bij bezoek aan ons kantoor. Er zijn collega’s op locatie aanwezig maar het merendeel  werkt vanuit huis. En wij vragen dan ook om zoveel mogelijk telefonisch of via de mail contact met ons op te nemen. Wij zijn goed bereikbaar.

De Landelijke Open Huizen Dag van 28 maart a.s. is afgelast.

Wij proberen nuchter met de beperkingen om te gaan, maar willen boven alles onze verantwoordelijkheid nemen naar onze verkopers, potentiële kopers en werknemers. Wij vertrouwen op je begrip.

Verkopers beoordelen ons op funda met een 9,4