Vragen?

Heb je vragen over De Vijfhoek? Kijk dan altijd even in de FAQ. Grote kans dat jouw vraag erbij staat.
Staat je vraag er niet bij? Geen probleem. Mail je vraag naar purmerend@vanoverbeek.nl of bel 0299-428898.
Dan informeren wij je zo snel mogelijk. 

Documenten

Klik hier om de brochure te downloaden
Klik hier om de technische omschrijving te downloaden
Klik hier om de prijslijst te downloaden

Meest gestelde vragen voor De Vijfhoek

Waar kan ik mij aanmelden?
Volg de stappen op www.vanoverbeek.nl/De-Vijfhoek of ga naar de desbetreffende woning op onze website www.vanoverbeek.nl. Klik op de button die op de pagina van de woning staat onder de foto van de makelaar aan de rechterkant.
Waar vind ik de aanmeld knop?
Ga naar de desbetreffende woning waar de interesse naar uit gaat en zie rechts onder de foto van de makelaar de inschrijfknop.
Wanneer start de verkoop van de koopwoningen?
De verkoop van de koopwoningen is reeds gestart.
Wanneer start de verhuur van de huurwoningen?
De exacte datum is nog niet bekend. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan houden wij je op de hoogte.
Wat is het Energielabel?
Het appartement voldoet aan de EPC norm (Energie Prestatie Coëfficiënt) van 0,4. Bij oplevering van het appartement ontvang je het Energielabel van jouw appartement in uw homeDNA‐dossier. Het Energielabel geeft aan hoe energiezuinig jouw appartement is.
Zonnepanelen
Alle koopappartementen worden voorzien van een aantal photovoltaïsche (PV) panelen. De PV panelen zetten zonlicht rechtstreeks om in elektriciteit. De niet-zelf verbruikte stroom wordt terug geleverd aan het elektranet. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de huidige salderingsregeling moet je jouw zonnestroominstallatie vlak na de oplevering van jouw appartement zelf aanmelden via https://www.energieleveren.nl/. Het aantal panelen en het vermogen van de panelen wordt bepaald aan de hand van de definitieve EPC berekening.
Videofooninstallatie
Het appartement is voorzien van een videofoon installatie. Bij de hoofdentree bevindt zich een bellentableau, camera en elektrische deuropener. Bij de voordeur is een beldrukker aanwezig op circa 1,2 meter boven de afwerkvloer. In de hal van het appartement komt een videofoon op circa 1,5 meter boven de afwerkvloer.
Telecommunicatievoorzieningen
De aanleg‐ en aansluitingskosten van Telecom, CAI en Internet zijn niet in de koopsom inbegrepen. Het abonnement voor Telecom, CAI en Internet moet je zelf tijdig aanvragen. Het appartement wordt vanuit de meterkast voorzien van één loze leiding voor Telecom, CAI en/of Internet in de woonkamer en één loze leiding in slaapkamer 1. De montagedoos wordt aangebracht op circa 0,3 meter boven de vloer en voorzien van een blindplaat.
Veiligheidsinstallatie
Het appartement wordt voorzien van een optische rookmelder. De appartementen zijn standaard voorzien van een rookmelder in de hal. De rookmelder is aangesloten op de elektrische installatie. Tevens is de rookmelder voorzien van een noodbatterij. Bouwnummer 26 en 27 worden voorzien van een woningsprinkler installatie.
Sanitair
De badruimte en toiletruimte zijn voorzien van standaard sanitair, geleverd in de kleur wit en wordt gebruiksklaar afgemonteerd. Leidingen van installaties worden zoveel mogelijk als inbouwleidingen in de wanden en vloeren verwerkt. Ter plaatse van onbenoemde ruimten zijn de leidingen opbouw. De douchehoek heeft een afmeting van 0,9 x 0,9 meter De douchestang met kraan bevindt zich in het midden van de douchehoek conform tekening. Het te leveren sanitair in witte uitvoering wordt met de nodige stankafsluiters aangesloten op de riolering.
Keukeninrichting
Er wordt geen keuken geplaatst.
Schoonmaken en oplevering
Minimaal twee weken voor de oplevering, wordt de koper schriftelijk door de projectontwikkelaar op de hoogte gesteld van de definitieve datum en het tijdstip van oplevering. Het hele appartement wordt “bezemschoon” opgeleverd, behalve het sanitair, het tegelwerk en de glasruiten; deze worden nat afgenomen opgeleverd. Het bij het appartement behorende terrein wordt ontdaan van bouwvuil en puinresten.
Aanwezigheid van derden partij tijdens de bouw
Tijdens de bouw wordt het uitvoeren van werkzaamheden door derden niet toegestaan. Eventueel - naar het oordeel van de projectontwikkelaar en/of aannemer - uitvoerbaar meer‐ of minderwerk kan voor aanvang van de bouw eenmalig en compleet worden opgedragen.
Is er een technische omschrijving van De Vijfhoek?
Ja zeker! Er is een link te vinden op www.vanoverbeek.nl/de-vijfhoek
Wat is de te verwachte opleverdatum?
De planning voor de oplevering is op dit moment het laatste kwartaal van 2024.
Kan ik de auto opladen op het binnen parkeerterrein?
Heb je een elektrische auto? Vraag dan een laadpaal aan bij de Gemeente Purmerend. Deze verantwoordelijkheid ligt namelijk bij de Gemeente Purmerend.
Kan ik mijn fiets opladen?
Dat is mogelijk in je eigen berging. Hier is een stroomaansluiting aanwezig.
Is er een lift aanwezig
Bij de Kanaalstraat en de Beemsterburgwal is er een lift aanwezig
Waar kan ik mijn auto parkeren
Rondom het project De Vijfhoek zijn verschillende parkeergelegenheden. Bijvoorbeeld De Claxonate parkeergarage en het parkeerplein bij de Vijfhoek zelf. Alle parkeerplaatsen in de binnenstad van Purmerend zijn betaald parkeren.