“Ons huis is een buitenkans”

“We wilden vanuit Purmerend de rust opzoeken van West-Friesland. Gerard kenden we al omdat hij ook de woningaankoop van onze dochter had begeleid. Met hem hebben we een goede klik. We vinden dit ontzettend belangrijk. Gerard is kritisch en altijd eerlijk. Daar zijn we hem heel dankbaar voor.”

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

“We waren al in onderhandeling over een ander huis toen Gerard het bouwkundig rapport onder ogen kreeg en ontdekte dat de fundering in zeer slechte staat verkeerde. ‘Koop het niet’; was zijn duidelijke advies. Toen hebben we toch wel een aantal nachten wakker gelegen. Achteraf zijn we blij dat hij ons hiervoor heeft behoed, want het pakte voor ons heel gunstig uit. We vonden namelijk een prachtige dijkwoning in Oudendijk. Het huis heet ‘Buitenkans’ en dat is het ook echt. Aan de achterkant kijken we uit over de weilanden en aan de voorkant op een prachtige tuin aan de dijk. We wonen hier heerlijk rustig en toch zijn we binnen tien minuten in Hoorn en in Purmerend.”

Open Huizen Dag

“Toen het koopcontract was getekend, moest ons huis in Purmerend nog verkocht worden. Ook dat heeft Gerard voor ons gedaan. Hij zette best hoog in met de verkoopprijs. Dat was spannend, maar Gerard zag er voldoende potentie in en hij kreeg gelijk. Op zijn advies deden we mee met de Open Huizen Dag. De eerste mensen die kwamen kijken, waren gelijk enthousiast. Binnen drie weken was onze woning aan hen verkocht.”

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.