Grijp nu je kans! En bespaar €250,- op de opstartkosten

Bij Van Overbeek Makelaars Hoorn hebben we een exclusieve Maart Actie! Verkoop je huis met Van Overbeek Makelaars Hoorn en ontvang €250,00 korting op je opstartkosten!

Een cijfer om trots op te zijn!

Hoe kun je profiteren:

Het is simpel! Neem vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak in maart 2024 om je huis te verkopen. Onze deskundige makelaars staan voor je klaar om je te begeleiden naar een succesvolle verkoop.

Wat kun je verwachten van onze Maart actie

€250,00 korting op de opstartkosten in maart: Bespaar flink op je verkoopkosten. Gratis waardebepaling: Ontdek de waarde van je woning zonder verplichtingen.Onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 9.2

Wat vinden anderen van ons?

Op huizensite Funda hebben veel van onze verkopers – een review geplaatst over de door ons geleverde diensten. Wij zijn stiekem best trots op ons cijfer daar. Gaan we niet van achterover leunen trouwens: we blijven ons inspannen om elk huis zo goed mogelijk te verkopen. Weten wat andere van ons vinden? Klik hier

Zullen we een afspraak maken?

Aarzel niet langer, neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en vraag naar de voorwaarden. Onze ervaren makelaars staan klaar om je te helpen jouw woning succesvol te verkopen. En natuurlijk ontvang jij de €250.00 korting op de opstartkosten.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Afspraak maken?

Vul dan onderstaand formulier in. Dan maken we een afspraak om je woning te bekijken en de woningmarkt met je te bespreken.