Perceel te koop

Op een interessante locatie is dit perceel grond temidden van gemengde bebouwing nabij de rivier De Zaan, aan de zonnige zijde, gesitueerd en voor verkoop beschikbaar gekomen.

Per inschrijving in de verkoop gekomen

Het te verkopen perceel is kadastraal bekend als gemeente Wormer, sectie F, nummer 6288, groot circa 1.303 m², plaatselijk bekend als Veerdijk ong. nabij nummer 62 in Wormer (gemeente Wormerland). De huidige bestemming van het aangeboden perceel is ‘Gemengd’. Ook is het perceel als transformatielocatie aangewezen door de gemeente.

Het perceel is eigendom van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en zal per inschrijving worden verkocht. Uiterlijk 28 oktober ’22 17.00 uur kunnen geïnteresseerden bij notariskantoor Abma Schreurs, gevestigd aan Waterlandlaan 22, 1441 MP in Purmerend een onherroepelijk bod doen, persoonlijk af te geven via een gesloten enveloppe met ontvangstbevestiging.

De uitgangspunten

Voor de uitgangspunten in detail verwijzen wij naar de inschrijvingsstukken met bijbehorende documenten (brochure, inschrijvingsformulier met de inschrijvingsvoorwaarden (inzake de BIEDINGS- EN TOEWIJZINGSVOORWAARDEN) + bijlagen, op te vragen bij makelaarskantoor Van Overbeek Hoorn vof, Lepelaar 3, 1628 CZ Hoorn (email  hoorn@vanoverbeek.nl).

Interesse?

Bent u geïnteresseerd of wilt u een afspraak maken om de locatie te bezichtigen neem dan gerust contact op met ons kantoor op 0229-271777, contactpersoon Paul Moerkamp RM RT.

Meer info?

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.