Zuiderkoggeweg 31

1607 MV Hem € 395.000,- k.k.
Bouwjaar 1991
Wonen 238 m2
Aantal kamers 5 kamers
Perceel 1.323 m2

Doe de Koperscheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Bouwjaar 1991
Wonen 238 m2
Aantal kamers 5 kamers
Perceel 1.323 m2

Omschrijving

Op zoek naar een zelfstandige kantoorvilla dan wel wonen en werken binnen de perfecte combinatie van rust en ruimte? Dan bent u hier op het juiste adres! Deze woon-/werklocatie is gelegen op zichtlocatie aan de rand van het bedrijventerrein Zuiderkogge. Het te verkopen object omvat een riante kantoorvilla annex bedrijfswoning met ruim bemeten souterrain op een perceel van maar liefst circa 1.168 m² en 155 m2 mandelig.

Het kleinschalige bedrijventerrein Zuiderkogge is in een weidse, landelijke omgeving gesitueerd, dicht bij alle voorzieningen van Hem en Venhuizen. Deze optelsom maakt Zuiderkogge tot een uitstekende woon- en werklocatie voor de West-Friese ondernemer. Bedrijventerrein Zuiderkogge ligt op 10 km afstand van Hoorn en de A7, en 58 km van Amsterdam. Eén van de belangrijke verbindingen is de recent verbrede Westfrisiaweg. Deze verbinding loopt door de gemeenten Hoorn en Drechterland en maakt het bedrijventerrein nog aantrekkelijker voor bedrijven die zich willen vestigen.

De niet alledaagse 8 hoekige villa heeft in het souterrain een inpandige werkplaats/garage waarvan de inrit ’s winters verwarmd kan worden. Grenzend hieraan treft u het souterrain met een tweetal aparte ruimtes, voorzien van douche en toilet. Op de begane grond (die nagenoeg geheel voorzien is van vloerverwarming) treft u de hal, toiletgroep, verrassende kamer met 4 paar openslaande deuren en een openhaard partij. De open keuken is voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Tevens treft u op de begane grond de bijkeuken, 3 slaapkamers en een keurige badkamer. Op de 1e verdieping bevindt zich een atelier/kantoorruimte voorzien van vloerverwarming. De kapverdieping en het souterrain lenen zich bij uitstek voor bijvoorbeeld een schoonheidssalon, nagelsalon e.a. thuiswerkzaamheden. De functie bedrijfswoning in combinatie met werkzaamheden aan huis is uitdrukkelijk onder het verkrijgen van schriftelijke toestemming van gemeente Drechterland.

Afmetingen:
– kantoorruimte cq woonruimte ca. 238,2 m²
– Overige inpandige ca. ruimte 102,3 m²
– Inhoud ca. 1.153 m³

Koopcondities

Vraagprijs € 395.000,- kosten koper

Aanvaarding: In overleg.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom.

Opleveringsniveau: In overleg.

Kadaster: Gemeente Venhuizen, sectie G, nummers 5426 (geheel). Mandelig percelen nummers 5421 (aandeel 1/2) en 5423 (aandeel 1/4).

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019).Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Drechterland valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Drechterland Zuid”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming ‘’bedrijventerrein’’ heeft met de functieaanduidingen bedrijf tot en met categorie 4.1 en bedrijfswoning. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Drechterland of ruimtelijke plannen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars Hoorn V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 395.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Ligging
Bedrijventerrein
Wonen
238 m2
Oppervlak
1.323 m2
Inhoud
1.154 m3
Type woning
vrijstaande woning
Aantal kamers
5 kamers
Aantal slaapkamers
3
Energielabel
C
Verwarming
C.V.-ketel, Open haard, Vloerverwarming gedeeltelijk
Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin, Tuin rondom
Ligging tuin
Zuid
Garage
Souterrain
Toon meer

Bekijk ook

Kaart Zonnegrens

Kaart

Zonnegrens

Bewoner vertelt

" "