Nieuwe Noord 45

1621 EM Hoorn € 750.000,- k.k.
Bouwjaar
Wonen 294 m2
Aantal kamers 3 kamers
Perceel 102 m2

Doe de Koperscheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Bouwjaar
Wonen 294 m2
Aantal kamers 3 kamers
Perceel 102 m2

Omschrijving

Thans hebben wij in het stadscentrum op de hoeklocatie van de Nieuwe Noord en Duinsteeg dit in het oog springende Rijksmonumentale casco woonobject bestaande uit een kelder, begane grond en tweetal verdiepingen met trappenhuis (tesamen groot circa 294m2 bvo), met de mogelijkheid tot het aanbrengen van een zoldervloer (ter grootte van circa 55m2 bvo) en het realiseren van een dakterras (ter grootte van circa 18m2 bvo) voor verkoop beschikbaar gekregen.

Wij kwalificeren het vastgoed als een pareltje: de kenmerkende gevel met prachtige trapgevel is werkelijk het tafelzilver onder de Rijksmonumenten die Westfriesland rijk is.

De raampartijen op de begane grond in zowel de kop- als de zijgevel geven veel lichtinval. De huidige zijentree dient te worden dichtgemetseld en er is een omgevingsvergunning aanwezig voor het plaatsen van een extra raampartij, beschikbaar bij Van Overbeek Makelaars.

Het object biedt volop mogelijkheden om de verdiepingen te splitsen ten behoeve van enkele woonappartementen en/of de begane grond met kelder danwel het gehele object als woonhuis in te richten.

Wij nodigen u graag uit om ter plaatse een kijkje te komen nemen.

De richtprijs is voor het casco woonobject is bepaald op € 750.000,- kosten koper.

Nieuwe Noord 45 in Hoorn is eventueel in combinatie met de aangrenzende objecten Grote Noord 104 en/of Duinsteeg 900 Hoorn te verkrijgen, bekijk hiervoor de andere aanmelding op onze website of Funda in business.

De wetenswaardigheden voor de koopovereenkomst zijn:
• Nieuwe Noord 45 Hoorn betreft een Rijksmonument en maakt deel uit van beschermd stads- of dorpsgezicht.
• De oppervlakten zijn afgeleid van een NEN 2580 meting. De meetstaat is bedoeld om een indicatie van de bruto vloeroppervlakten te geven. Er kunnen kleine verschillen zitten tussen de vermelde oppervlakten en de feitelijke oppervlakten, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
• Een zogenaamde oudheids-, asbest en een niet zelf-bewoningsclausule zullen worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 750.000,- k.k.
Aanvaarding
In overleg
Bouwvorm
Nieuwbouw
Ligging
In centrum
Wonen
294 m2
Oppervlak
102 m2
Inhoud
1.152 m3
Type woning
halfvrijstaande woning
Aantal kamers
3 kamers
Aantal slaapkamers
0
Verwarming
Geen verwarming
Tuin
Geen tuin
Garage
Geen garage
Toon meer

Bekijk ook

Kaart Zonnegrens

Kaart

Zonnegrens

Bewoner vertelt

" "