Kraaiennest 35

Verkocht
1474 MW Oosthuizen € 375.000,- k.k.
Bouwjaar 2022
Wonen 111 m2
Aantal kamers 4 kamers

Doe de Koperscheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Bouwjaar 2022
Wonen 111 m2
Aantal kamers 4 kamers

Omschrijving

Oevernest, wonen aan het water! Dat klinkt goed!

Heb jij nieuwbouw gemist? Mis deze kans dan niet! Je hebt nu de mogelijkheid om een nieuwbouwwoning te kopen zonder er lang op te hoeven wachten! Deze woning wordt namelijk omstreeks het 3e kwartaal van 2022 opgeleverd en die kan je dan precies zo maken zoals jij wilt!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Van Overbeek Makelaars. Een bezichtiging is nog niet mogelijk, maar we willen je graag alles over deze prachtige woning vertellen. Als je de locatie van de woning wilt bekijken, dan kan je natuurlijk gewoon langs gaan! Dan kan je meteen zien wat voor prachtig uitzicht je hebt!

Deze uitgebouwde HOEKwoning (Type 2) is te vinden in een kleinschalig nieuwbouwproject Oevernest van slechts 28 eengezinswoningen in Oosthuizen. Alle voorzieningen zijn in de directe omgeving aanwezig. Denk hierbij aan winkels, scholen, uitvalswegen, openbaar vervoer, medisch centrum, sport- en ontspanningsfaciliteiten. Alles is lekker dicht in de buurt. Wonen in een groene en kindvriendelijke omgeving; zo kan je wonen aan Kraainennest 35 wel noemen.

Deze woning is te vinden op een prachtige plek met een riante tuin aan het water. Een ruime woning met 3 slaapkamers (voorheen 4) en van alle gemak voorzien. Zo is de woning uiteraard volledig geïsoleerd en wordt verwarmd middels een warmtepomp en vloerverwarming. Verder is de woning uitgerust met een warmte-terug-win-systeem en heb je de beschikking over 4 zonnepanelen. Dit woonhuis kent dus lage stook- en energielasten en dat is zeer prettig voor de portemonnee!

Voor de indeling verwijzen wij je graag naar de plattegronden! Hier kan je namelijk perfect kijken hoe jij jouw nieuwe thuis kan indelen.

Bijzonderheden:

– Oplevering begin 3e kwartaal 2022 (prognose begin augustus 2022). Circa 1 week na oplevering met een aanzegtermijn van 2 weken door verkoper.
– Notariskeuze koper echter dient deze in Purmerend e.o. gevestigd te zijn.
– De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste etage.
– Uitgevoerd meerwerk: 2,5 meter uitbouw, dakkapel achterzijde, vaste trap naar de 2e verdieping en 2e toilet in de badkamer.

Inschrijfprocedure:
Deze woning wordt verkocht via inschrijving. Het inschrijfformulier kan je vinden via het IDD. Hier is ook alle informatie over de woning te vinden. Inschrijving kan tot uiterlijk 15 april 2022 om 12:00 uur. Alle biedingen worden vervolgens door de makelaar met de verkoper besproken en uiterlijk 18 april 2022 zal de uitslag bekend gemaakt worden.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 375.000,- k.k.
Aanvaarding
Direct
Bouwvorm
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022
Ligging
Aan water, In woonwijk, Vrij uitzicht
Wonen
111 m2
Inhoud
385 m3
Type woning
hoekwoning
Aantal kamers
4 kamers
Aantal slaapkamers
3
Energielabel
A
Verwarming
Vloerverwarming gedeeltelijk, Warmtepomp, Warmte terugwininstallatie
Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Ligging tuin
Zuidoost
Garage
Geen garage
Toon meer

Bekijk ook

Kaart Zonnegrens

Kaart

Zonnegrens

Bewoner vertelt

" "