Ontdek het landelijke karakter en de watersportmogelijkheden van Andijk

Je bent op zoek naar een nieuwe woning in een landelijk gelegen dorp met een prachtig uitzicht en volop watersportmogelijkheden. Maak kennis met Andijk, een charmant dorp gelegen aan de Westfriese omringdijk en het IJsselmeer. Andijk biedt diverse strandjes aan het IJsselmeer, waar je heerlijk kunt genieten van de zon en het water.

Trots op ons waarderingscijfer!

Gratis Waardebepaling

Weten wat je huis verkopen je op zal leveren? Laat één van onze makelaars een gratis waardebepaling doen. Wij kennen de markt en weten wat je huis waard is en waarom. Met onze waardebepaling weet je waar je aan toe bent. Je huis verkopen met succes? Bel of mail ons!

Ontdek het landelijke karakter en de watersportmogelijkheden

Naast de mooie strandjes heeft Andijk ook een jachthaven, een klein centrum met diverse winkels, een dorpshuis, een recreatiegebied, een sporthal en diverse sportverenigingen. In het dorpshuis worden tal van activiteiten georganiseerd voor jong en oud, waardoor er altijd iets te beleven is.

Wat betreft het woningaanbod in Andijk is er voor ieder wat wils. Van appartementen tot vrijstaande villa’s, er is een diversiteit aan woningen beschikbaar. Bovendien hebben meerdere woningen in Andijk een prachtig uitzicht over de landerijen, waardoor je kunt genieten van het vrije landelijke gevoel.

Genieten aan het IJsselmeer

Andijk is een dorp in de gemeente Medemblik in de provincie Noord-Holland, Nederland. Het ligt aan het IJsselmeer en heeft ongeveer 7.000 inwoners (2022). Met een lange geschiedenis als agrarisch dorp heeft Andijk zich in de 20e eeuw ontwikkeld tot een forensendorp. Het dorp beschikt over diverse voorzieningen, waaronder een winkelcentrum, diverse sportvoorzieningen en een basisschool. Bovendien zijn er in de omgeving van Andijk diverse wandel- en fietsroutes te vinden, waarmee je de prachtige natuur kunt verkennen.

Voor de watersportliefhebbers is Andijk een ideale bestemming. Met de vele watersportmogelijkheden zoals zeilen, windsurfen en kitesurfen, is er altijd wel een activiteit te vinden die bij jou past. De jachthaven aan het IJsselmeer biedt een uitvalsbasis voor het verkennen van andere bestemmingen aan het IJsselmeer en de Waddenzee.

Goede bereikbaarheid

Andijk is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het dorp heeft een gunstige ligging aan de Westfriese omringdijk en er zijn diverse uitvalswegen in de omgeving. Daarnaast zijn er mogelijkheden om per boot te reizen vanuit Andijk naar andere bestemmingen.

Woongenot

Of je nu op zoek bent naar een appartement of een vrijstaande villa aan het water, Andijk biedt een divers woningaanbod voor elk budget. Als ervaren en betrouwbare makelaar in de regio, biedt Van Overbeek Makelaars uitgebreide dienstverlening voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning in Andijk. Onze lokale kennis en expertise in de woningmarkt van Andijk zorgt ervoor dat we jouw woonwensen snel en efficiënt kunnen vervullen.

Ontdek Andijk

Wil je meer weten over wonen in Andijk en de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact op met Van Overbeek Makelaars voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we jouw woonwensen bespreken en op zoek gaan naar jouw ideale woning in dit mooie dorp in Noord-Holland.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.