Je appartement verkopen?

Je overweegt je appartement te gaan verkopen? Neem dan contact op met Van Overbeek Makelaars voor een gratis verkoopadviesgesprek. In dit gesprek vertellen wij je graag alles over de verkoop van je appartement. We zijn al 50 jaar de makelaar in jouw regio dus grote kans dat wij al meerdere appartementen in jouw buurt hebben verkocht.

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Gratis verkoopadvies voor het verkopen van je appartement. Onze makelaars adviseren je graag bij de verkoop van je appartement. 

Tijdens dit verkoopadviesgesprek informeert de makelaar je onder ander over:

De waarde van je appartement middels een gratis waardebepalingAdvies over de vraagprijs van je appartement Verkooptips over de presentatie van je appartement Tips voor de onderhandelingenWat je kunt verwachten bij de afhandeling van de verkoop van je appartement.

Weten wat je appartement waard is?
Als je overweegt om je appartement te verkopen is het handig om te weten wat je appartement waard is. Vraag een gratis waardebepaling aan en krijg direct inzicht in je bestedingsruimte.

Kies voor Van Overbeek om je appartement te verkopen!
Van Overbeek Makelaars heeft vier vestigingen in Noord-Holland, Purmerend, Edam-Volendam, Hoorn en West-friesland. Bij iedere vestiging vind je een makelaar die alles weet over het verkopen van een appartement. Maak een afspraak met een makelaar en laat je informeren over alles wat betreft het verkopen van een appartement. Wij informeren je graag!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.