Bedrijfsmakelaar in de regio Hoorn nodig?

Plannen om een bedrijfspand te kopen, verkopen, aanhuren, verhuren of laten taxeren? Kies dan voor Van Overbeek Bedrijfsmakelaars uit Hoorn. Zij weten alles van het zakelijk onroerend goed in Hoorn en de regio West-Friesland. 

Met onze bedrijfsmakelaars haal je een schat aan kennis in huis

Kennis van de zakelijke markt in de regio HoornContact met alle omliggende gemeentes van HoornFormele en informele kennis van het bedrijfsleven in de regioEen bedrijfsmakelaar die met je meedenktHet kruispunt van vraag en aanbod

Weten wat er te koop of te huur is in de regio Hoorn?

Bekijk ons zakelijk aanbod  Staat er geen pand bij die aan jouw wensen voldoet? Deel het met ons dan bespreken wij de mogelijkheden. Wij luisteren naar je wensen en denken mee over je toekomstplannen. 

Je pand verhuren of verkopen?

Heb je voornemens om je pand te gaan verhuren of verkopen? Dan komt daar best wel veel bij kijken. Wij adviseren graag waar je allemaal rekening mee moet houden.

Neem gerust ook een kijkje op onze pagina gedane zaken. We zijn hier best trots op. 

TMI Taxatie nodig voor een bedrijfspand?

Paul Moerkamp verzorgt bij ons de TMI taxaties. Paul is een gecertificeerde taxateur die een TMI rapport mag opstellen voor banken, de fiscus en andere geldverstrekkers. Een TMI taxatierapport bestaat altijd uit dezelfde uitgangspunten zodat de TMI taxaties onderling kunnen worden vergeleken. 

Ook voor een bedrijfsfinanciering helpen wij je verder

Heeft jouw bedrijf behoefte aan de juiste zakelijke bedrijfsfinanciering? Bij De Hypotheekshop zit je goed. We erkennen de uitdagingen en stress die gepaard gaan met het financieren van een bedrijf. Daarom staan we voor je klaar. Onze gevarieerde financieringsopties zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw specifieke wensen en doelen.

Op zoek naar een beleggingspand in de regio Hoorn?

Wij hebben diverse beleggingspanden in ons zakelijk bedrijfsaanbod. Klik hier voor het overzicht van de te koop staande beleggingspanden. Wij vertellen je graag over het rendement.

Bedrijfspand kopen? Wij gaan graag met je mee! 

Een pand gezien bij een andere makelaar? Bel dan 0229-271777.

Paul Moerkamp of Martijn Olofsen gaan graag met je mee om het pand te bezichtigen en je verder te informeren over de kansen en de mogelijkheden. Zij begrijpen jouw belangen en zorgen samen met jou voor het beste resultaat. 

Afspraak maken met onze bedrijfsmakelaar Paul Moerkamp of Martijn Olofsen? Vul onderstaand formulier in.

Afspraak bedrijfsmakelaar

Maak een afspraak met onze bedrijfsmakelaar en vraag naar het verkoop- of verhuurplan.

Zo beoordelen onze klanten Van Overbeek Makelaars