Op zoek naar een bedrijfsmakelaar uit de regio Purmerend?

Kies dan voor Van Overbeek Bedrijfsmakelaars uit Purmerend voor de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of taxatie van bedrijfsonroerend goed. Een bedrijfsmakelaar die luistert naar jouw wensen en met je meedenkt over jouw toekomstplannen! 

Een bedrijfspand kopen of huren in de regio Purmerend

Je bent op zoek naar een bedrijfspand? Kijk dan hier bij het bedrijfsaanbod van Van Overbeek Purmerend. En staat er een pand bij die jouw interesse heeft plan dan gerust een bezichtiging in met één van onze bedrijfsmakelaar. Voldoen de bedrijfspanden die nu te koop of te huur zijn niet aan jouw wensen? Laten we dan een afspraak maken. Wij spreken regelmatig met de gemeente Purmerend en diverse projectontwikkelaars. Zo weten wij precies wat er speelt in de regio Purmerend. Deze info delen wij graag met je. 

Je bedrijfspand verkopen of verhuren?

Bespreek je kansen met onze bedrijfsmakelaar en vraag naar het verkoop- of verhuurplan. Grote kans dat wij jouw koper of huurder al kennen door ons uitgebreide netwerk in de regio Purmerend. Onze makelaars weten wat er leeft in ondernemersland en brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Neem gerust ook een kijkje op onze pagina gedane zaken. We zijn hier best trots op. 

Bedrijfsfinanciering nodig?

Op zoek naar passende zakelijke bedrijfsfinanciering voor jouw onderneming? Bij De Hypotheekshop ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen dat het financieren van jouw bedrijf een complexe en stressvolle taak kan zijn. Daarom staan we voor je klaar. Onze diverse financieringsopties zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Bedrijfspand laten taxeren?

Wij verzorgen voor een TMI taxatie in heel Noord-Holland. Een TMI taxatie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor banken, andere geldverstrekkers en de fiscus. Een taxateur nodig? Maak een afspraak dan komen wij langs om de TMI taxatie te verzorgen.

Afspraak bedrijfsmakelaar

Maak een afspraak met onze bedrijfsmakelaar en vraag naar het verkoop- of verhuurplan.

Zo beoordelen onze klanten Van Overbeek Makelaars