Op zoek naar een bedrijfsmakelaar uit de regio Purmerend?

Kies dan voor Van Overbeek Bedrijfsmakelaars uit Purmerend voor de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur of taxatie van bedrijfsonroerend goed. Een bedrijfsmakelaar die luistert naar jouw wensen en met je meedenkt over jouw toekomstplannen! 

Een bedrijfspand kopen in de regio Purmerend

Je bent op zoek naar een winkelruimte, bedrijfsruimte, kantoorruimte, horeca of bouwgrond? Kijk dan hier bij het bedrijfsaanbod van Van Overbeek Purmerend. En staat er een pand bij die jouw interesse heeft plan dan gerust een bezichtiging in met één van onze bedrijfsmakelaar

Neem gerust ook een kijkje op onze pagina gedane zaken. We zijn hier best trots op. 

Je bedrijfspand verkopen of verhuren?

Bespreek je kansen met onze bedrijfsmakelaar en vraag naar het verkoop- of verhuurplan. Grote kans dat wij jouw koper of huurder al kennen door ons uitgebreide netwerk in de regio Purmerend. Onze makelaars weten wat er leeft in ondernemersland en brengen vraag en aanbod bij elkaar.

Bedrijfspand laten taxeren?

Wij verzorgen voor een TMI taxatie in heel Noord-Holland. Een TMI taxatie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor banken, andere geldverstrekkers en de fiscus. Een afspraak met één van onze bedrijfsmakelaars? Vul onderstaand formulier in.

Afspraak bedrijfsmakelaar

Maak een afspraak met onze bedrijfsmakelaar en vraag naar het verkoop- of verhuurplan.

Zo beoordelen onze klanten Van Overbeek Makelaars