Anodeweg 3

1627 LJ Hoorn € 3.600.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

ALGEMEEN
Gelegen aan de Anodeweg 3 in Hoorn, presenteren wij met trots een grootschalige, compleet op te leveren bedrijfsruimte met kantoorvoorzieningen. Deze locatie bestaat uit bedrijfsruimte, kantoren en overige ruimten en kent een oppervlakte van ca. 6.990 m² b.v.o. (bruto vloer oppervlakte).

De bedrijfsruimte is bijzonder uitgerust met een krachtige stroomvoorziening van 2 x 1000A (eventueel zelfs uit te breiden naar 3x1000A) en een 8 bar gasleiding, waardoor het een perfecte locatie is voor industriële productie. Daarnaast biedt de vrije hoogte van 8,5 meter in de hal ook de mogelijkheid om het pand te gebruiken als een efficiënt logistiek centrum. Of uw bedrijf nu klein is en groeit of al gevestigd is en op zoek is naar uitbreiding, deze locatie biedt de mogelijkheid om uw unieke behoeften te vervullen.

LIGGING
Het pand is strategisch gelegen op industrieterrein Hoorn80 (HN80), aan een doorgaande weg met directe toegang tot de N506 welke kort aansluit op de snelweg A7 richting Amsterdam en/of Den Oever, Leeuwarden.

HN80 grenst aan het nautische bedrijventerrein De Schelphoek aan het Markermeer, wat een extra aantrekkingskracht biedt voor bedrijven met maritieme belangen. Bovendien ligt de Anodeweg 3 op een steenworp afstand van het centrum van Hoorn, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot alle voorzieningen die deze bruisende stad te bieden heeft.

BESTEMMING
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Hoorn 80”. In het bestemmingsplan heeft het gebouw de bestemming “Bedrijf”.
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 5.1 toegestaan. Meer informatie via www.ruimtelijkeplannen.nl.

OPPERVLAKTE
De oppervlakte is als volgt (globaal) weer te geven:
Bedrijfsruimte bg.: ca. 5.515 m²
Kantoor en overige ruimten bg.: ca. 805 m²
Kantoor en overige ruimten 1e verdieping: ca. 565 m²
Opslagruimte verdieping: ca. 105 m²
Totaal ca. 6.990 m² b.v.o.

WIJZE VAN OPLEVERING / KENMERKEN
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, met o.a. de volgende kenmerken:

• bouwjaar 1992
• verhuur in huidige staat: “as – is”
• nette kantoorruimte v.v. vloer-, wand- en plafondafwerking
• verlichting en verwarming via cv-installatie aangesloten op radiatoren
• nette sanitaire groepen en andere facilitaire ruimten
• te openen ramen, mechanische ventilatie en diverse airco units
• twee bedrijfshallen voorzien van elektrisch bedienbare industriële deuren
• betonnen industrievloer (met een variabele, hoge vloerbelastbaarheid van 15 – 50 kN/m² )
• bedrijfsruimte met diverse raampartijen rondom (veel daglicht)
• lichtlijnen en (deels) dakvensters
• vrije hoogte tot ca. 8.500 mm
• entresolvloer t.b.v. opslagdoeleinden
• 2 x 1000A stroomvoorziening (uit te breiden naar 3x 1000A)
• 8 bar gasaansluiting

TERREIN EN PARKEREN
Het terrein rondom het complex biedt voldoende ruimte voor zowel aan de voor- als aan de achterzijde van het gebouw. Er zijn ca. 35 parkeerplaatsen beschikbaar aan de front- en zijgevels.
Het terrein aan de achterzijde is grotendeels verhard met stelconplaten en betonklinkers, wat zorgt voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke omgeving.

DUURZAAMHEID
De kantoren in het complex hebben het energielabel B ontvangen. Dit betekent dat ze efficiënt zijn in hun energieverbruik.

KADASTER
Het te verkopen perceel is bij het kadaster als volgt bekend:
Gemeente: Hoorn
Sectie: G
Nummer: 1282
Grootte: ca. 8.840 m², dient nog definitief kadastraal ingemeten te worden

AANVAARDING
Het complex is per direct beschikbaar. Aanvaarding en levering bij verwerving uiterlijk in het 1e kwartaal van 2024.

KOOPCONDITIES
De volgende koopcondities zijn van toepassing:
• k.k. (kosten koper), dit impliceert dat de bijkomende kosten van de aankoop van het bedrijfsobject voor rekening komen van de koper. Hieronder vallen o.a. de notariskosten en de overdrachtsbelasting.
De borgstelling bij aankoop bedraagt 10 % van de koopsom. Deze borgstelling dient als zekerheid en wordt door de koper voor de in de koopakte genoemde datum te zijn afgegeven in de vorm van een aanbetaling / waarborgsom of een bankgarantie aan de notaris.
• Over de koopsom is geen BTW van toepassing.
• “As – is”, dit betekent dat het onroerend goed in de huidige staat wordt verkocht en overgedragen zonder aanvullende garanties van de verkoper aan de koper. Koper heeft nadrukkelijk zijn eigen onderzoeksplicht.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 3.600.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Oppervlakte object
6.990 m2
Label
B
Einddatum
23 March 2033
Toon meer