Atoomweg 12

Verkocht 1627 LE Hoorn € 435.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Beleggers opgelet.

Beleggingsobjecten met een goed rendement zijn schaars. Zeker nu banken over spaartegoeden boven een bepaald bedrag zelfs kosten in rekening gaan brengen, wordt verhuurd vastgoed nog interessanter.

Dit op het bedrijventerrein Hoorn 80 voor verkoop beschikbare, vrijstaande bedrijfsobject is circa 583m2 bruto groot en is ingedeeld met 18 units, verdeeld over begane grond en eerste verdieping.

Thans zijn liefst een twaalftal huurders ter plaatse gevestigd hetgeen een prettig vestigingsklimaat en dynamiek geeft. Uit beleggingsoogpunt geeft dit aantal huurders ook risicospreiding. De actuele huurstroom bedraagt € 44.318,76 per jaar, exclusief btw. Jaarlijks wordt een vast bedrag ad. € 15.930,- exclusief btw aan servicekosten in rekening gebracht.

Oorspronkelijk is het gebouw rond het jaar 1978 op traditionele wijze gebouwd waarbij gebruik is gemaakt van geprefabriceerde elementen. Nadien is het object op onderdelen gemoderniseerd. Het perceel is 600m2 groot, met voldoende parkeergelegenheid op het grotendeels verharde terrein.

Voorzieningen als CV-ketel, pantry en toiletvoorziening zijn aanwezig.

Graag leiden wij u op locatie rond, maak een afspraak voor een bezichtiging.

Vraagprijs € 435.000,- kosten koper.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 435.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Verkocht
Hoofdbestemming
Belegging
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Oppervlakte object
583 m2
Toon meer

Kaart