Dr. C.J.K. van Aalstweg 13C1

1625 NV Hoorn € 800,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Centraal aan de rand van de woonboulevard ‘’Hof van Hoorn ‘’ en woonwijk ‘’Risdam’’ is deze representatieve kantoorruimte op de eerste verdieping voor verhuur beschikbaar. De zelfstandige kantoorruimte heeft een brutovloeroppervlakte van circa 86 m² en is heerlijk licht door de grote raampartijen aan beide zijde van het kantoorgebouw.

Het kantoorgebouw bevindt zich tegenover de Mediamarkt en nabij Leenbakker, EP:Beerepoot en diverse andere bekende (woon-)winkels. De bereikbaarheid is goed te noemen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer (trein en busverbinding). Direct rondom het kantoorgebouw zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Via de gemeenschappelijk entree zijn de twee kantoren bereikbaar en verder indeling is eenvoudig te realiseren. De kantoorunit wordt turn-key opgeleverd en beschikt over een eigen pantry, toiletruimte, systeemplafond met TL-armatuur, kabelgoten en centrale verwarming.

Let op plattegrond wijkt af van de werkelijke situatie!!! Uiteraard leiden wij u graag rond op locatie of lichten wij het graag telefonisch toe.

Huurprijs:
€ 800,- per maand eventueel te vermeerderen met btw.

Servicekosten:
€ 240,- per maand (inclusief voorschot gas, water en elektra)

Huurtermijn:
In overleg (korter huurperiode bespreekbaar)

Bijzonderheden:
Kooprecht bespreekbaar

Huurbetaling:
Per maand vooruit

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Opleveringsniveau:
In overleg

Datum van oplevering:
In overleg (kan spoedig)

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015)

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Van Aalstweggebied”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming kantoor heeft. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Hoorn.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 800,- per maand
Huur BTW belast
Nee