Nieuwsteeg 24-24A

1621 EE Hoorn € 785.000,- k.k.
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Nieuwsteeg 24, 24a Hoorn, winkelruimte op de begane grond ter grootte van circa van 146 m² bvo met bovengelegen verhuurde maisonnettewoning ter grootte van maar liefst 228 m² gebruiksoppervlakte met een dakterras van circa 20 m² groot.

Locatie
De winkelruimte met bovengelegen zelfstandig te bereiken maisonnettewoning is op een prominente hoek locatie in het stadscentrum van Hoorn gesitueerd, deeluitmakend van het Hoornse winkelrondje Grote Noord-Nieuwsteeg-Gouw-Gedempte Turfhaven.

De winkelruimte (hoek) is op de begane grond ter grootte van circa 146 m² bvo gelegen, bestaande uit winkel-/werkruimte met toiletvoorziening is per 1 september 2023 voor de duur van 2 jaar verhuurd, huursom € 29.400,- per jaar. De raampartijen in zowel de west- als de noordgevel staan garant voor veel lichtinval en geeft mogelijkheden om uw producten te etaleren.

De winkel zal worden opgeleverd met:
-verwarming via een Cv-installatie (cv-ketel, gecombineerd met warm watervoorziening) met radiatoren;
-eenvoudige sanitaire voorzieningen (closet);
-pantry;
De bovengelegen zelfstandig te bereiken maisonnettewoning van maar liefst 228 m² gebruiksoppervlakte is thans verhuurd voor een maandelijks huur ad. € 1.173,26 en is jaarlijks te indexeren. De woning heeft op de eerste verdieping een woonkamer met keuken, een toilet, badkamer alsmede een tweetal slaapkamers. Tevens is er toegang tot het riante dakterras. Ter plaatse van de kapverdieping bevinden zich maar liefst een vijftal slaapkamers en een badkamer.

Bestemming
Het object valt onder het Bestemmingsplan Binnenstad en heeft als bestemming voorschrift centrumdoeleinden 1 met het bestemmingsplan voorschrift detailhandel. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn.

Koopcondities
De vraagprijs van de winkelruimte met bovengelegen maisonnettewoning tezamen bedraagt € 785.000,- kosten koper.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom 10% van de koopsom

Opleveringsniveau: In overleg

Koopovereenkomst: Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2019). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed en vastgoeddeskundigen NVM.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Aanvaarding: In overleg.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Koopprijs
€ 785.000,- k.k.
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Belegging
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920
Oppervlakte object
374 m2
Label
A
Einddatum
22 November 2023
Toon meer