Verlengde Lageweg 19

1628 PM Hoorn € 75,- per m2 per jaar
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Ter plaatse van de oostelijke vleugel van het Mix gebouw zijn thans nog kantoorunits vanaf circa 20 m² verhuurbaar vloeroppervlakte voor verhuur beschikbaar. Het complex bestaat uit de begane grond en een drietal verdiepingen, ingericht ten behoeve van de huisvesting van diverse gerenommeerde ondernemingen. Pantry, toiletgroepen en liftvoorziening zijn aanwezig.

Het Mix gebouw heeft een goede verbinding met de Provinciale weg met aansluiting op Rijksweg A7, het woongebied van gemeente Hoorn en de dijk Enkhuizen – Lelystad. De bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer (busverbinding en NS station) is goed en op heeft parkeergelegenheid op eigen terrein.

Huurspecificaties

Huurprijs:
€ 75,- per m² per jaar eventueel te vermeerderen met btw

Servicekosten:
€ 30,- per m² per jaar eventueel te vermeerderen met btw

Huurtermijn:
Op termijn zal het MIX gebouw getransformeerd worden tot woningen. De huurperiode is tijdelijk tot maximaal 12 maanden.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau:
In overleg

Huurbetaling:
Per maand vooruit

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Huurovereenkomst:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan:
Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Consolidatieplan Kersenboogerd en Tuibrug”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming kantoor heeft. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 75,- per m2 per jaar
Huur BTW belast
Nee
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993
Oppervlakte object
20 m2
Label
A
Einddatum
3 March 2032
Toon meer