Hoornseweg 15-3

1775 RB Middenmeer € 650,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

In dit functioneel bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 20 nieuwe zelfstandige bedrijfsunits mogen wij u deze duurzame en gasloze bedrijfsunit voor verhuur aanbieden. De bedrijfsunit is direct gelegen aan de afrit Middenmeer langs de rijksweg A7 met verbinding naar de randstand en het noorden van Nederland.

De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van in totaal 74m² bruto vloeroppervlakte (bvo) verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De unit is afgewerkt met hoogwaardige- en duurzame materialen. De bedrijfsunit wordt aardgasvrij verhuurd. Dit is beter voor het klimaat maar gasloos ondernemen biedt meerdere voordelen. Zo is een duurzame energievoorziening zoals elektriciteit over het algemeen goedkoper dan gas. Tegen een relatief lage bijdrage kun jij als ondernemer zelf groene stroom opwekken en kan je geheel energieneutraal ondernemen.

Daarnaast wordt de bedrijfsunit opgeleverd inclusief airconditioning, toilet en pantry.

Kenmerken:
– Gevlinderde en onderheide betonvloer;
– Vloerbelasting 1.000 kg/m2 voor de begane grondvloer en 250 kg/m2 voor de houten verdiepingsvloer;
– Overheaddeuren met een hoogte van 3 meter;
– Zeer goede vloer, gevel- en dakisolatie;
– Eigen parkeergelegenheid;
– Inpandige vrije hoogte van circa 6 meter;
– Separate inloopdeur;
– Raampartij in gevel 1e etage;
– Riolering t.b.v. eventueel sanitair;
– Multifunctioneel gebruik.
– Verhuurder is bereid om te investeren in de unit;

Huurprijs: € 650,- per maand excl. BTW

Servicekosten: € 50,- per maand excl. BTW

Bijdrage zonnepalen (7 stuks): € 50,- per maand excl. BTW

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: In overleg.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau: In overleg, de unit kan door huurder zelf worden ingericht, maar verhuurder is bereid om te investeren in de bedrijfsunit. Logischerwijs wordt deze investering verdisconteerd in de huurprijs.

Datum van oplevering: Aanvaarding in overleg (na realisatie unit).

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hollands Kroon valt het perceel binnen het bestemmingsplan “NL.IMRO.0463.MiddenmeerWM-0002”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming gemend heeft, geschikt voor kantoren, dienstverlenende berdrijven en bedrijven tot en met categorie 3.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hollands Kroon.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 650,- per maand
Huur BTW belast
Ja