Amperestraat 35

1446 TR Purmerend € 800,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Bedrijvencentrum Workpoint: kleinschalig, herkenbaar en exclusief.

Workpoint is het nieuwe businessconcept op de zakelijke huisvestingsmarkt. Het luxueuze bedrijvencentrum op Baanstee-West in Purmerend is kleinschalig en herkenbaar. Voor de ondernemer die oog heeft voor detail.

Unit 5 = 112 m² beschikbaar
Huurprijs: € 1.250,– excl. btw / Servicekosten: € 270,– excl. btw.
Extra’s: heeft 2 airco installaties (1 in spreekruimte/1 in kantoorruimte)

Unit 9 = 60 m² beschikbaar
Huurprijs: € 800,– excl. btw / Servicekosten: € 175,– excl. btw.
Extra’s: Heeft een airco installatie

Voor diegene die zijn personeel en klanten de hoogste kwaliteit wil bieden en toch een marktconforme prijs betaalt. Workpoint is een nieuw huisvestingsconcept op de zakelijke markt. Een bescheiden – maar exclusief bedrijvencentrum – is de basis van het businessconcept. Binnen het concept wordt er gekozen voor kwaliteit en klasse.

De filosofie daarachter is eenvoudig: een ondernemer brengt nu eenmaal meer tijd in zijn kantoor door dan in zijn huiskamer.
En dus zou een werkomgeving minimaal dezelfde warmte moeten uitstralen. Workpoint wordt de huiskamer en werkkamer van zeven ambitieuze ondernemers die een stap vooruit wensen te maken. Kwaliteit en gebruiksgemak zijn de pijlers van de gelikte bedrijfsunits aan de Ampèrestraat 35-37. Een chique keuken, voorzien van een vaatwasser. Een koffiehoek, een geavanceerd alarm- en ontruimingsinstallatie met een video-intercom. Luxe sanitair, systeemplafonds voorzien van spots, brede vloertegels in de looppaden. Zo biedt Workpoint net dat ongrijpbare beetje extra. Dat kleine verschil dat een gevoel van welbehagen brengt en de aanjager is van een volgend succesvol hoofdstuk.

Grenzend aan de N244, op industrieterrein Baanstee-West tussen Volendam en de A7, is Workpoint uitstekend bereikbaar voor transport, klanten en eigen personeel. De ruime parkeergelegenheid vereenvoudigt een bezoek aan het businesscentrum.

De entree is hoffelijk. Met fraaie beplanting en sierlijke bestrating. De glazen gevels van Workpoint inspireren het kantoorpersoneel dat over de weilanden in Waterland uitkijkt en nodigen tegelijkertijd klanten uit om binnen te stappen. Om te praten over nieuwe initiatieven. In een professionele omgeving waar iedere ondernemer trots op zou zijn.

Locatie:
Het te verhuren object is gelegen op bedrijventerrein Baanstee-West.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen. Het object ligt op ongeveer 3 minuten loopafstand van openbaar vervoer.

Parkeren:
Parkeren (gratis) is mogelijk direct voor het pand op eigen terrein.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2000=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 (optie) jaren. Korter is bespreekbaar.

Opleveringsniveau:
De ruimtes worden op zeer hoog niveau opgeleverd.

Datum van oplevering:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met btw.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model

Deze informatie is vrijblijvend.

Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 800,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Service BTW tarief
21%
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Aanvaarding
direct
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Oppervlakte object
172 m2
Label
A
Einddatum
1 September 2027
Toon meer