Westrak 208

1771 SV Wieringerwerf € 23.500,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Direct nabij Rijksweg A7 is op het ruim opgezette bedrijventerrein Robbenplaat dit vrijstaande logistieke centrum voor verhuur beschikbaar gekomen. Bedrijventerrein Robbenplaat bevindt zich circa op 20 autominuten van Hoorn en is op korte afstand van het internationale High Tech Agriport A7 Business Park gesitueerd. De regio staat bekend om haar uitstekende infrastructuur in glasvezel, energie en het nationale-en internationale snelwegennetwerk. Via Rijksweg A7 zijn ook de provincies Friesland, Groningen en het achterliggende Duitsland uitstekend aan te rijden terwijl zich Amsterdam op circa 40 autominuten bevindt. Zelfs Microsoft heeft voor deze regio gekozen voor de vestiging van haar Europese datacenter.

Het gebouw is rond het jaar 2006 op een perceel van 11.157 m² gebouwd met als resultaat dat we kunnen spreken van een ruim bemeten parkeer- en manoeuvreerterrein. Bovendien is het van alle gemakken voorzien en kan het vrijwel elke gewenste logistieke configuratie huisvesten.

Indeling:

1) Distributiehal: Het logistiek/distributie gedeelte van het centrum bestaat uit een vrijwel vierkante hal van totaal circa 2.377m² met een maximaal hoogte van 8m. Deze hal heeft aan de Noordzijde is uitgevoerd met een ruime betonnen laadkuil met vlakke uitrijbaan, voorzien van een viertal overheaddeuren met geleiders, moderne dock levellers en shelters. Naast de laadkuil is de hal nog via een drietal extra overhead deuren vanaf het maaiveld ontsloten. De bedrijfshal is gedeeltelijk ingericht met JungHeinrich stellingmateriaal, gedeeltelijk (onder de insteek verdieping van de kantoren) als productie en ‘handling’ ruimte en gedeeltelijk met legstellingen.

Totaal ca. 1.750 Europallets plaatsen in de stellingen, belastbaar tot 1.000kg/st. Vloerbelasting tot 2.500kg/m², vlakheidsnorm klasse 5 conform NEN 2747. De bedrijfshal wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en is voorzien van daklichten, afzuig units en hoog frequent armaturen met aanwezigheidsdetectie.

Huurprijs € 11.750,- exclusief btw per maand.

2) Warehousing: Het opslag en warehousing deel van het centrum bestaat uit een rechthoekige hal van circa 1.531m² met een maximale hoogte van 15m1. Deze hal is via de distributie hal en de milieubunker ontsloten. De hal is volledig ingericht met JungHeinrich “high racking” stelling materiaal en de bijbehorende computergestuurde Still MX-X truck.

Totaal 4.000 Europallets plaatsen. Pallet plaatsen belastbaar tot 1.000 kg/st. Vloerbelasting tot 5.000 kg/m², vlakheidsnorm conform DIN 15.185. Ook deze hal wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en is voorzien van daklichten, afzuig units en hoog frequent armaturen met aanwezigheidsdetectie.

Milieubunker: Aan de noordzijde, naast het distributie gedeelte, bevindt zich een zogenaamde milieubunker van circa 255m² met eigen overhead toegangsdeur waarin gevaarlijke stoffen conform de PGS 15 kunnen worden opgeslagen in verschillende units. De units worden afgesloten met stalen roldeuren en zijn speciaal gemaakt voor de gezekerde opslag voor kruit, patronen en gasflessen. Alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen hiervoor zijn voorzien.

Huurprijs € 11.750,- exclusief btw per maand.

Wetenswaardigheden:
– Gedeeltelijke verhuur is bespreekbaar
– Huurprijs warehousing is inclusief highstacker
– Perceel 11.157 m²
– Bouwperiode 2006-2011
– Logistiek/opslag ca. 2.377 m²
– Milieubunker ca. 255 m²
– Opslag ca. 1.530 m²
– Circa 5.750 palletplaatsen
– De verdiepingsvloer van het bedrijfscomplex maakt geen deel uit van de voor verhuur beschikbare bedrijfsruimte
– LED verlichting
– Zonnepanelen
– Vloerverwarming

Bestemming
Het object valt onder het Bestemmingsplan Wieringerwerf en heeft als enkelbestemming bedrijventerrein met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hollands Kroon.

Huurcondities

Huurprijs (exclusief verdiepingsvloer): € 23.500,- exclusief btw per maand.
Huurprijs hoge gedeelte bedrijfscomplex is € 11.750,- exclusief btw per maand.
Huurprijs lage gedeelte bedrijfscomplex (belast met ontsluitingsroute t.b.v. de hoge hal): € 11.750,- exclusief btw per maand.

Servicekosten: In overleg.

Huurperiode: In overleg.

Huuringangsdatum: In overleg

Huurbetaling: Per maand vooruit

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 23.500,- per maand
Huur BTW belast
Ja