Westrak 208

1771 SV Wieringerwerf € 10.500,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Direct nabij Rijksweg A7 is op het ruim opgezette bedrijventerrein Robbenplaat de hoogbouw van dit vrijstaande logistieke centrum voor verhuur beschikbaar gekomen. Bedrijventerrein Robbenplaat bevindt zich circa op 20 autominuten van Hoorn en is op korte afstand van het internationale High Tech Agriport A7 Business Park gesitueerd. De regio staat bekend om haar uitstekende infrastructuur in glasvezel, energie en het nationale-en internationale snelwegennetwerk. Via Rijksweg A7 zijn ook de provincies Friesland, Groningen en het achterliggende Duitsland uitstekend aan te rijden terwijl zich Amsterdam op circa 40 autominuten bevindt. Zelfs Microsoft heeft voor deze regio gekozen voor de vestiging van haar Europese datacenter.

Het gebouw is rond het jaar 2006 gebouwd en kan het vrijwel elke gewenste logistieke configuratie huisvesten.

Deze zogenaamde Warehousing bestaat uit een rechthoekige hal van circa 1.531m² met een maximale hoogte van 15m1 met circa 137 m² aan ondersteunende ruimte. Deze hal is via de aangrenzende distributie hal en voormelde ondersteunende ruimte ontsloten. Dockshelters (gezamenlijk gebruik) aanwezig. De hal is volledig ingericht met JungHeinrich “high racking” stelling materiaal en de bijbehorende computergestuurde Still MX-X truck.

Totaal 4.000 Europallets plaatsen. Pallet plaatsen belastbaar tot 1.000 kg/st. Vloerbelasting tot 5.000 kg/m², vlakheidsnorm conform DIN 15.185. Ook deze hal wordt verwarmd door middel van vloerverwarming en is voorzien van daklichten, afzuig units en hoog frequent armaturen met aanwezigheidsdetectie.

De ondersteunende ruimte betreft een zogenaamde milieubunker van circa 137 m² (inclusief verkeersruimte) met eigen overhead toegangsdeur waarin gevaarlijke stoffen conform de PGS 15 kunnen worden opgeslagen in verschillende units. De units worden afgesloten met stalen roldeuren en zijn speciaal gemaakt voor de gezekerde opslag voor kruit, patronen en gasflessen. Alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen hiervoor zijn voorzien.

Wetenswaardigheden:
– Gedeeltelijke verhuur is bespreekbaar
– Huurprijs Warehousing is inclusief highstacker en milieubunker
– Dockshelters (gezamenlijk gebruik) aanwezig.
– Circa 4.000 palletplaatsen
– LED verlichting
– Zonnepanelen
– Vloerverwarming

Bestemming
Het object valt onder het Bestemmingsplan Wieringerwerf en heeft als enkelbestemming bedrijventerrein met een functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.1. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hollands Kroon.

Huurcondities

Huurprijs Warehousing: € 10.500,- exclusief btw per maand

Servicekosten: voorschot gas, water en licht en aandeel in parkmanagementkosten.

Huurperiode: In overleg.

Huuringangsdatum: In overleg

Huurbetaling: Per maand vooruit

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie: Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 10.500,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Oppervlakte object
1.668 m2
Toon meer