De Factorij 28C

1689 AL Zwaag € 875,- per maand
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars biedt aan:

Op bedrijventerrein Westfrisia-Oost mogen wij u deze bedrijfsunit voor verhuur aanbieden! De bedrijfsunit heeft een bruto vloeroppervlakte (bvo) van circa 148 m², verdeeld over de parterre (bedrijfshal ca. 74 m² bvo) en de eerste verdieping (kantoorruimte ca. 74 m² bvo).

Het bedrijventerrein Westfrisia kenmerkt zich door haar ruime opzet en via de N302 (Westfrisiaweg) heeft u een goede verbinding t.o.v. de Rijksweg A7, Amsterdam/Leeuwarden en via de dijk Enkhuizen/Lelystad verbinding met het oosten van het land. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen en het openbaar vervoer is op loopafstand.

Indeling:
Je stapt de bedrijfsunit in via de overheaddeur of loopdeur. Op de begane grond tref je de bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 2,91 m1 en leent zich voor een groot scala aan bedrijfsdoeleinden. De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, keurig toilet en meterkast.

De eerste verdieping is ingericht als kantoorruimte, wordt verwarmd via een CV-ketel met radiatoren of airco installatie met verwarmingsfunctie. Aan de achterzijde is een spreekkamer/kantine gerealiseerd met pantry.

Op het mandelige verharde parkeer- en manoeuvreerterrein is voldoende parkeerruimte aanwezig. Jouw bedrijf kun je middels reclame-uitingen op de voorgevel uitstekend profileren.

Voor meer informatie over de bedrijfsunit kunt u contact opnemen met ons kantoor of kom langs voor een kop koffie!

Kenmerken:
– Verwarming middels CV ketel met radiatoren en airco installatie met verwarmingsfunctie;
– Alarminstallatie;
– Hand bedienbare overheaddeur;
– Separate loopdeur;
– Systeemplafond met LED-armatuur;
– Hand bedienbare overheaddeur;
– Multifunctioneel gebruik.

Huurcondities

Huurprijs: € 875,- per maand exclusief btw.

Servicekosten: € 35,- per maand exclusief btw.

Huuringangsdatum: In overleg.

Huurbetaling: Per maand vooruit.

Huurtermijn: In overleg.

BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Zekerheidsstelling: Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst: Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform ROZ model.

Voorbehoud: Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bestemmingsplan: Bij de gemeente Hoorn valt het perceel binnen het bestemmingsplan “bedrijventerrein Westfrisia”. Dit houdt in dat het perceel de enkelbestemming Bedrijf heeft met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de gemeente Hoorn of ruimtelijke plannen.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is Van Overbeek Makelaars V.O.F. niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 875,- per maand
Huur BTW belast
Ja
Status
Beschikbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte
Aanvaarding
in overleg
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Oppervlakte object
148 m2
Toon meer