De Factorij 33

1689 AK Zwaag € 79,- per m2 per jaar
Je makelaar voor dit object

Omschrijving

Verzorgde kantoor-/praktijkruimten op een niet te missen locatie!

Op A1 zichtlocatie, prominent gelegen aan de Westfrisiaweg en de Factorij zijn een drietal kantoorruimten van circa 115 m² bvo, 143 m² bvo en 560 m² voor verhuur beschikbaar.

De ruimten zijn gelegen in het Business Centre Enstate. Dit representatieve pand kenmerkt zich door de vele extra’s zoals centrale receptioniste, Business-Lounge met biljart, dart en rookruimte, fitnesslounge en lunchroom. Daarnaast beschikt het pand over 36 parkeerplaatsen met een overdekte fietsenstalling.

Omschrijving
Centrale ontvangst ruimte met receptie, lift en trap-opgang.

De begane grond is verdeeld in een linker- en rechterzijde met met diverse reeds in gebruik zijnde kantoorruimten.
Tevens treft u hier een als bruin café ingerichte kantine/rookruimte met o.a. biljart en dart-bord. Ook ideaal voor het geven van presentatie of netwerk-bijeenkomsten. Deze ruimte is beschikbaar voor alle gebouw-gebruikers.

Unit C2
In het linker deel circa 143 m² bvo is nog een kantoorruimte beschikbaar en betreft een ruimte met twee aparte kantoorruimte. Ook in het linker bouwdeel is een ontspanningsruimte ingericht met sappenbar, comfortabele zitjes en een tweetal crossfit apparaten voor de broodnodige beweging.

Unit D
De eerste verdieping is wederom verdeel in een linker en rechter deel. Het rechter deel circa 560 m² bvo is nog geheel beschikbaar en betreft een open ruimte en zogenaamde kantoortuin met enkele transparante; geheel beglaasde spreek- of managementruimten. Tevens treft u hier een niet meer in gebruik zijnde serverruimte. In de hal bevind zich een dames en heren toilettengroep.

Unit A1
Op de begane grond aan de linkerzijde van het pand is reeds een kantoorruimte van 115 m² bvo voor verhuur beschikbaar gekomen. Ook bij deze ruimte krijgt u de beschikking over alle voorzieningen zoals de ontspanningsruimte.

Huurprijs:
Unit C2 € 95,- per m² per maand excl. btw / servicekosten € 40,- per m²
Unit D € 78,86 per m² per maand excl. btw / servicekosten € 33,80 per m²
Unit A1 € 95,- per m² per maand excl. btw / servicekosten € 40,- per m² .

Servicekosten:
Bestaande uit o.a.; gas, water, elektra, verwarming, schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing, onderhoud buitenruimte plus lift en technische gebouw-installaties, receptioniste, bewaking, nacht beveiliging,

Huurbetaling:
Per maand vooruit

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 (optie) jaren (korter bespreekbaar)

Opleveringsniveau:
In overleg

Datum van oplevering:
In overleg (kan spoedig)

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie juli 2015)

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Toon meer

Kenmerken

Huurprijs
€ 79,- per m2 per jaar
Huur BTW belast
Ja