Bedrijfsruimte verhuren? Van Overbeek denkt met je mee!

Je bedrijfsruimte verhuren? Wellicht is de huurder al bij ons bekend! Mede door ons uitgebreide netwerk en onze database kennen wij misschien jouw nieuwe huurder al. Dat onderhandelt een stuk gemakkelijker. Al 50 jaar lang zijn wij dè bedrijfsmakelaar in Noord-Holland.

Van Overbeek Bedrijfsmakelaars verhuurt jouw pand

Al 50 jaar zijn wij gevestigd in de regio Purmerend, Hoorn, Edam-Volendam en West-Friesland. Onze bedrijfsmakelaars zijn het kruispunt tussen vraag en aanbod en kennen de weg tussen de ondernemer, projectontwikkelaar en gemeenten op hun duimpje. Door ons uitgebreide netwerk zijn wij op de hoogte van de formele maar ook de informele gang van zaken bij de ondernemers.

Neem gerust ook een kijkje op onze pagina gedane zaken. We zijn hier best trots op. 

Kies je voor een Van Overbeek Bedrijfsmakelaar dan kies je voor:

De specialist in het (ver)kopen en (ver)huren van bedrijfsruimtesAl 50 jaar de bedrijfsmakelaar in zakelijk onroerend goed in Noord-HollandUitgebreid netwerk van ondernemers, gemeenten en projectontwikkelaars Thuis op ieder terrein: van detailhandel tot kantoor, van belegging tot non profitVestigingen in Purmerend, Hoorn, Edam en Bovenkarspel

Bedrijfsmakelaardij is een vak apart!
Binnen Van Overbeek Makelaars werken makelaars die gespecialiseerd zijn in het (ver)kopen en (ver)huren van bedrijven én makelaars die gespecialiseerd zijn in woningen. Want of het nu gaat om woningen of om bedrijven, beiden hebben een andere aanpak nodig. Onze bedrijfsmakelaars zijn specialisten op het gebied van bedrijfsonroerend goed en zitten midden in het netwerk van ondernemers, projectontwikkelaars en gemeenten. Dus als je je pand wilt gaan verhuren kies dan altijd voor een bedrijfsmakelaar. Met vier vestigingen in Noord-Holland zit er altijd een Van Overbeek Makelaar bij je in de buurt.

Zo beoordelen onze klanten Van Overbeek Makelaars