Van Overbeek Makelaars; voor de juiste klik

Wat is voor jou het belangrijkste argument om voor een Van Overbeek Makelaar te kiezen? Eenvoudig: het moet klikken tussen jou en de makelaar. Maak een afspraak en ontdek de klik.

Trots op ons waarderingscijfer!

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Kies daarom voor Van Overbeek Makelaars

Al 50 jaar ervaring in de woningmarkt en zakelijk onroerend goedWij kennen de woningmarkt en de zakelijke markt in onze regio als geen anderAltijd op de hoogte wat er in de regio speelt Zien ieder huis en pand als een uniekIeder huis een op maat gemaakt verkoopplanGesprekspartner voor veel partijen; gemeentes, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars etc.

Lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars

Alle Van Overbeek Makelaars zijn lid van de NVM. Dat is ook logisch want de NVM staat voor kennis en kwaliteit en alle makelaars van Van Overbeek ook!

Kies je voor een NMV makelaar dan kies je voor:

KennisKwaliteitDeskundigheidBetrouwbaarheidOnafhankelijkheid

Van Overbeek heeft vier vestigingen in Noord-Holland

PurmerendEdam-Volendam HoornBovenkarspel West-friesland

Onze diensten: ruim en veelzijdig

Aankoopmakelaar - bespaar duizenden euro’s Huis verkopen - Laat je informeren over ons verkoopplanTaxatie - NWWI, Taxatie Unie, TMI Gratis waardebepaling - Direkt weten wat je woning waard is Top presentatie - Je woning optimaal gepresenteerd Social Media - Je woning zichtbaarder dan ooitGoed verzekert? - Doe de verzekeringscheck bij onze partner AVéWé Hypotheek nodig - Kies voor De Hypotheekshop

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het forulier in en we nemen snel persoonlijk contact met u op.