Terug naar overzicht

Een nieuwe stap vooruit voor Van Overbeek Edam-Volendam

Joris Westerneng kent naar eigen zeggen elke stoeptegel van Edam. Een buitengewoon handig gegeven voor iemand die zijn brood verdient als makelaar bij Van Overbeek Makelaars Edam-Volendam. Joris is een fris nieuw gezicht binnen het Van Overbeek makelaarsgilde. Al even fris al de compleet vernieuwde vestiging in de Kleine Kerkstraat, net achter de Dam.

Het gegeven dat Joris is geboren en getogen in Edam, is een enorm voordeel, volgens deze makelaar: “Hoe meer je van de geschiedenis weet, hoe meer je over de woningen kunt vertellen. Dat is best bijzonder, omdat sommige woningen van buiten misschien niet eens zo heel bijzonder lijken, terwijl er achter de muren de boeiendste verhalen zijn te vertellen. Dat vind ik enorm interessant. Vandaar dat ik deel uitmaak van de NVM-marktgroep Monumenten; makelaars die samenkomen om kennis te delen over monumenten. Denk bijvoorbeeld aan fiscale bijkomstigheden, maar ook aan verduurzaming en andere actualiteiten.”

Edam-Volendam

Natuurlijk beschikt Joris Westerneng over een enorm netwerk binnen de gemeentegrenzen. Daar plukt niet alleen de makelaar de vruchten van. “Ik hoor al heel snel wanneer er een mooi huis vrijkomt”, aldus Joris. “Vaak net iets eerder dan collega’s. Die kennis gebruik ik graag voor mijn klanten, het is één van de voordelen van kiezen voor Van Overbeek. Overigens, het gaat natuurlijk niet alleen om mijn netwerk. Dat is heel nuttig en voordelig, maar minstens zo belangrijk is de kwaliteit die ik als onderdeel van Van Overbeek Makelaars kan bieden als taxateur en aan- en verkoopmakelaar. Niet alleen in Edam, maar bijvoorbeeld ook in Volendam, Monnickendam en de rest van de gemeente.”

Amsterdam

Joris Westerneng is inmiddels ruim een jaar actief als Van Overbeek Makelaar in Edam. Een bijzonder jaar uiteraard, ook op het gebied van onroerend goed. “Je merkt dat Edam ook in toenemende mate interessant wordt voor de mensen die Amsterdam te duur of te druk vinden. Het is een doelgroep met soms heel specifieke eisen en een wat ander bestedingspatroon. Ook zij vinden een warm welkom bij Van Overbeek Edam-Volendam.”

Een nieuw gezicht en een nieuw kantoor. Wie op zoek is naar een deskundige makelaar met tal van verfrissende ideeën, moet zeker eens langkomen op stijlvol ingerichte kantoor in de Kleine Kerkstraat in Edam. Vrijblijvend of via een afspraak: per mail Joris.westerneng@vanoverbeek.nl of telefonisch: 0299 373 040