Welkom in Grootebroek, een sportief en groen dorp in Noord-Holland

Grootebroek is een dorp in de gemeente Stede Broec in de provincie Noord-Holland, Nederland. Het dorp heeft ongeveer 9.500 inwoners (2022) en maakt deel uit van de gemeente Stede Broec, samen met Bovenkarspel en Lutjebroek. Grootebroek heeft een rijke geschiedenis en was oorspronkelijk een agrarisch dorp. Vandaag de dag is het een groene en sportieve omgeving met diverse voorzieningen.

Trots op ons waarderingscijfer!

Gratis Waardebepaling

Weten wat je huis verkopen je op zal leveren? Laat één van onze makelaars een gratis waardebepaling doen. Wij kennen de markt en weten wat je huis waard is en waarom. Met onze waardebepaling weet je waar je aan toe bent. Je huis verkopen met succes? Bel of mail ons!

Diverse voorzieningen en sportmogelijkheden in Grootebroek

Grootebroek heeft diverse basisscholen, een praktijkschool en voortgezet onderwijs (Martinus College) voor alle leeftijden. De voorzieningen van Bovenkarspel liggen op fietsafstand en bieden een breed scala aan winkels, supermarkten en restaurants. Bij de plaatselijke voetbalvereniging De Zouaven zijn Frank en Ronald de Boer groot geworden.

Als het om sport gaat, heeft Grootebroek veel te bieden. Er zijn diverse sportverenigingen, zoals voetbal, tennis, handbal, volleybal en gymnastiek. Ook zijn er recreatievoorzieningen zoals een zwembad, sporthal en skatepark. De groene omgeving van Grootebroek biedt bovendien veel mogelijkheden om te wandelen, fietsen en varen. Meerdere woningen liggen aan vaarwater en er is een uitgebreid woningaanbod van appartementen tot aan vrijstaande villa’s.

Grootebroek ligt in het hart van West-Friesland en heeft een goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer. Het heeft een treinstation aan de spoorlijn tussen Hoorn en Enkhuizen, en is daarmee verbonden met de rest van de regio en het land. Hier wordt op verschillende locaties nieuwbouw gerealiseerd de komende jaren, waardoor er nog meer mogelijkheden zullen zijn om te wonen in dit mooie dorp.

Woongenot

Grootebroek biedt een divers woningaanbod voor elk budget. Als ervaren en betrouwbare makelaar in de regio, biedt Van Overbeek Makelaars uitgebreide dienstverlening voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning in Grootebroek . Onze lokale kennis en expertise in de woningmarkt van Grootebroek zorgt ervoor dat we jouw woonwensen snel en efficiënt kunnen vervullen.

Ontdek Grootebroek

Wil je meer weten over wonen in Grootebroek en weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact op met Van Overbeek Makelaars voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we jouw woonwensen bespreken en op zoek gaan naar jouw ideale woning in dit mooie dorp in Noord-Holland. Dit doen wij tenslotte al meer dan 50 jaar!

 

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.