Landelijk wonen in Hem

Welkom in Hem, een prachtig dorp in het hart van de provincie Noord-Holland. Hem biedt rust en ruimte in een landelijke omgeving, maar met alle moderne voorzieningen die je nodig hebt. Als je op zoek bent naar een woning in een rustige omgeving, dan is Hem zeker het overwegen waard.

Trots op ons waarderingscijfer!

Gratis Waardebepaling

Weten wat je huis verkopen je op zal leveren? Laat één van onze makelaars een gratis waardebepaling doen. Wij kennen de markt en weten wat je huis waard is en waarom. Met onze waardebepaling weet je waar je aan toe bent. Je huis verkopen met succes? Bel of mail ons!

Een historisch dorp met moderne voorzieningen

Hem is een oud dorp met een rijke geschiedenis, dat nog steeds veel van zijn oorspronkelijke charme heeft weten te behouden. Het dorp heeft een prachtige kerk uit de 15e eeuw, de Hemkerk, die in de Tweede Wereldoorlog zwaar beschadigd raakte, maar later weer is gerestaureerd. Daarnaast zijn er enkele historische boerderijen te vinden in het dorp, wat Hem een authentiek karakter geeft.

Het dorp heeft alle voorzieningen die je nodig hebt voor het dagelijks leven, waaronder een basisschool, een dorpshuis en diverse sport- en recreatievoorzieningen, waaronder een sporthal en diverse sportverenigingen. In het kleine centrum vind je diverse winkels en horecagelegenheden, waaronder een gezellige dorpskroeg. Het absolute hoogtepunt van het jaar is de jaarlijkse kermis, waar jong en oud zich vermaakt.

Genieten van de natuur

Als je van de natuur houdt, zul je je in Hem zeker thuis voelen. Meerdere woningen liggen aan landerijen met vrij uitzicht, waardoor je kunt genieten van het weidse landschap. In de omgeving zijn diverse wandel- en fietsroutes te vinden, waaronder het Westfriese Omringdijkpad en het Zuiderzeepad. Ook het recreatiegebied het Streekbos en het historische stadje Enkhuizen met het Zuiderzeemuseum zijn de moeite van het bezoeken waard.

Landelijk wonen met een goede bereikbaarheid

Hem is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het dorp ligt langs de provinciale weg N506, die van Hoorn naar Enkhuizen loopt. Daarnaast is er een busverbinding tussen Hoorn en Enkhuizen die langs Hem komt. Het dorp heeft geen treinstation, maar het dichtstbijzijnde treinstation is dat van Hoogkarspel, op ongeveer 5 kilometer afstand.

Woongenot

Hem biedt een divers woningaanbod voor elk budget. Als ervaren en betrouwbare makelaar in de regio, biedt Van Overbeek Makelaars uitgebreide dienstverlening voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning in Hem. Onze lokale kennis en expertise in de woningmarkt van Hem zorgt ervoor dat we jouw woonwensen snel en efficiënt kunnen vervullen.

Ontdek Hem

Als je op zoek bent naar een rustige en landelijke omgeving om te wonen, dan is Hem de perfecte keuze. Bekijk ons aanbod en ontdek de voordelen van landelijk wonen in Noord-Holland. Neem dan gerust contact op met Van Overbeek Makelaars voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we jouw woonwensen bespreken en op zoek gaan naar jouw ideale woning in dit mooie dorp in Noord-Holland.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.