Jij verandert, de woningmarkt verandert – laten we samen de toekomst plannen

We begrijpen dat de woningmarkt er niet altijd even rooskleurig uit ziet. Zeker niet als je op latere leeftijd de volgende stap wilt zetten. Maar hier bij Van Overbeek Makelaars willen we je laten zien dat er nog steeds kansen zijn.

Weten wat je woning waard is?

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling en weet direct wat je bestedingsruimte is!

Herken je onderstaande uitdagingen?

  1. Beperkt aanbod van geschikte woningen: We weten dat senioren op zoek zijn naar woningen die passen bij hun veranderende behoeften. Het kan een hele klus zijn om de perfecte plek te vinden in een markt met beperkte opties.
  2. Stijgende woningprijzen: De grillige woningmarkt kan zorgen baren, vooral als je je zorgen maakt over het investeren van de overwaarde van je huidige huis in een duurdere woning.
  3. Onzekerheid over financiën: Je wilt zekerheid over je financiële situatie na je pensioen. Dat omvat hypotheeklasten, kosten voor aanpassingen aan je nieuwe woning en toekomstige zorgkosten.
  4.  Competitie op de woningmarkt: De markt is competitief en het kan ontmoedigend zijn om te concurreren met jongere kopers.
  5. Zorgen over de toekomst: Hoe kun je in je nieuwe woning blijven wonen naarmate je ouder wordt? Toegankelijkheid en toekomstige aanpassingen zijn belangrijk.
  6. Verhuiskosten en logistiek: Verhuizen is altijd een uitdaging, maar voor senioren kan het extra stressvol zijn.

Laten we samen naar de toekomst kijken

Bij Van Overbeek Makelaars begrijpen we dat deze uitdagingen reëel zijn en we willen je laten zien dat er zeker kansen zijn die je kunt benutten. Onze verhuisadviesgesprekken zijn speciaal ontworpen om senioren te ondersteunen bij het navigeren door deze uitdagingen en om je te helpen bij het plannen van een toekomst waarin je je comfortabel en zeker voelt in je nieuwe thuis.

Vraag nu een ons gratis verhuisadviesgesprek “Alles in eén gesprek”aan en ontdek jouw kansen op de woningmarkt. Jouw toekomst begint hier.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Kies voor een gratis Alles in één gesprek

Laten we samen naar de toekomst kijken. Maak een afspraak voor een verhuisadviesgesprek en we bespreken samen de kansen op de woningmarkt.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.