Lutjebroek: Een woondorp in het hart van West-Friesland

Lutjebroek is een dorp in de gemeente Stede Broec in de provincie Noord-Holland, Nederland. Het ligt op slechts 3 kilometer afstand van het nabijgelegen Grootebroek en biedt een charmante en rustige woonomgeving voor ongeveer 2.250 inwoners (2022).

Trots op ons waarderingscijfer!

Gratis Waardebepaling

Weten wat je huis verkopen je op zal leveren? Laat één van onze makelaars een gratis waardebepaling doen. Wij kennen de markt en weten wat je huis waard is en waarom. Met onze waardebepaling weet je waar je aan toe bent. Je huis verkopen met succes? Bel of mail ons!

Voorzieningen en activiteiten

Lutjebroek heeft alles wat u nodig heeft voor een comfortabele en aangename woonsituatie. Het dorp beschikt over een basisschool, park, verzorgingstehuis, dorpshuis en een supermarkt. Voor de jeugd en ouderen worden er tal van activiteiten georganiseerd in het dorp, waaronder het absolute hoogtepunt van het jaar: de jaarlijkse kermis.

Waterrijk wonen in Lutjebroek

Diverse woningen in Lutjebroek liggen aan vaarwater, waardoor het dorp een ideale woonlocatie is voor liefhebbers van watersport en vissen. In de omgeving van Lutjebroek zijn diverse bezienswaardigheden en activiteiten te vinden, zoals het historische stadje Enkhuizen, het recreatiegebied het Streekbos en het Zuiderzeemuseum. Ook zijn er diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving.

Goede bereikbaarheid

Lutjebroek ligt in het hart van West-Friesland en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het dorp heeft een goede verbinding met het nabijgelegen treinstation, waardoor u gemakkelijk naar andere delen van de regio en het land kunt reizen. Ontdek nu zelf de charme van Lutjebroek en vind uw ideale woning in dit prachtige woondorp.

Woongenot

Lutjebroek biedt een divers woningaanbod voor elk budget. Als ervaren en betrouwbare NVM makelaar in de regio, biedt Van Overbeek Makelaars uitgebreide dienstverlening voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe woning in Lutjebroek. Onze lokale kennis en expertise in de woningmarkt van Lutjebroek zorgt ervoor dat we jouw woonwensen snel en efficiënt kunnen vervullen.

Ontdek Lutjebroek

Ben je op zoek naar een landelijke woonomgeving met voorzieningen binnen handbereik? Dan is wonen in Lutjebroek zeker het overwegen waard. Neem contact op met onze makelaar en ontdek welke woningen momenteel beschikbaar zijn in dit gezellige dorp.

Neem dan gerust contact op met Van Overbeek Makelaars voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we jouw woonwensen bespreken en op zoek gaan naar jouw ideale woning in dit mooie dorp in Noord-Holland. Dit doen wij tenslotte al meer dan 50 jaar!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.