Landelijk wonen in Andijk

Mantelhof, fase 2, is een bouwplan voor soortgenoten, van doorstromer tot senior. Er is gekozen voor twee villatypen met één woonlaag en daarop de kap. Typen Montreux en Mondial hebben twee woonlagen met rechte wanden en een royale zolder. Aan u de keuze! Qua uitstraling passen de vier villatypen uitstekend bij elkaar. Ze zijn allemaal ontworpen volgens de architectuur uit de jaren ’30 van de vorige eeuw; ook wel genoemd ‘de Amsterdamse school’. Ouderwets? Integendeel! De karakteristieke elementen van die stijl (horizontale belijningen, gedetailleerd metselwerk, grote geveloverstekken en warme gevelkleuren) zijn tijdloos.

Doe de kopercheck!

Wil je je huis verkopen? Vaak kennen wij de koper al! Benieuwd hoeveel potentiële kopers wij voor jouw woning hebben? Doe in slechts 2 minuten de koperscheck!

Start verkoop vrije sector kavels

Nadat de bouw van de seriematige woningen van fase 1 nagenoeg voltooid is, is de verkoop van fase 2 van start gegaan. Deze nieuwe fase bestaat uit 25 vrije sectorkavels van ca. 430 m² tot ca. 740 m². Hier kun je al uw woonideeën de ruimte geven, want er zijn verschillende mogelijkheden. Daarnaast zijn alle kavels gesitueerd aan het water. Tevens worden er 14 woningen gerealiseerd, die in het hogere huursegment vallen.

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Interesse

Vul dan uw gegevens in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!