Open Huizen Dag

Van Overbeek Makelaars is aangesloten bij de NVM. Alle NVM Makelaars in Nederland doen mee met de NVM Open Huizen Dag. De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op zaterdag 6 april 2024.Op deze dag kun je tussen 11.00 uur en 15.00 uur (zonder afspraak) veel huizen bezoeken.

Bekijk hier de woning die meedoen.

Weten wat je woning waard is?

Op zoek naar een ander huis en weten wat jouw huis waard is? Kies dan voor een gratis waardebepaling. Wij komen bij je thuis. Want alleen dan kan je de juiste waarde bepalen. Ieder huis is tenslotte uniek!

Bekijk onze tips voordat je op pad gaat:

Een wensenlijst

Stel een wensenlijst op voordat je naar de geselecteerde woningen gaat.Hoeveel slaapkamers moet de woning hebben?Welke voorzieningen wil je binnen handbereik hebben?Wil je een tuin op het zuiden?

Bepaal je budget

Laat je informeren over de mogelijkheden bij een onafhankelijke hypotheekadviseur.Maak een lijst van de woningen die passen bij jouw wensenlijst: Stippel vooraf een route uit. Kijk naar de woning maar zeker ook naar de omgeving.Welke voorzieningen wil je binnen handbereik hebben?

De eerste indruk is de beste indruk:

Is je eerste indruk niet goed? Ga dan naar de andere woning die op je wensenlijst staat. Voel je niet verplicht om de hele woning te bezichtigen.

Heb je een woning gevonden die bij je past?

Kies dan een Van Overbeek makelaar om de woning voor de tweede keer te bezichtigen. Onze aankoopmakelaars geven een deskundig en objectief advies en kunnen duizenden euro's voor je besparen!

Benieuwd wat je kunt lenen?

Bereken vrijblijvend je maximale hypotheek en ontdek of jij deze woning kunt betalen.

Bereken wat je kunt lenen

Is je woning goed verzekerd?

Doe de gratis verzekeringscheck en voorkom dat je onderverzekerd bent of teveel betaalt.

Meer informatie

Gratis waardebepaling doen?

Kies voor een makelaar met verstand van zaken zodat je een reëel beeld krijgt van de marktwaarde van je huis. Dan kun je een gedegen beslissing nemen en nadenken over de eventuele verkoop van je woning.

Vul het formulier in en we nemen snel persoonlijk contact met je op.